Leuk dat je meedoet, je bent nu aangemeld.

Binnenkort ontvang je in de mail de laatste informatie.

Het gezicht achter De Wind academie

Elise van Winden

Afgelopen zomer klom ik, compleet buiten mijn comfortzone, naar de hoogste top van een rotspunt in de Franse alpen en besloot ik dat het tijd werd om mijn verhaal zichtbaarder te maken. Want durven leven net buiten je comfortzone, dat zorgt voor groei, avontuur en fun!

Wat als weer onze ogen kunnen openen voor wat er nu om ons heen is…het vertrouwen weer kunnen voelen dat we op de snelheid van de natuur mogen…Dat je weer mag verwonderen en leren hoe de wolken werken, de rivieren stromen en de bergen vormen, en dat dat alsmaar door gaat.

Maar ook dat je weer mag vertrouwen dat het genoeg is om te leven op jouw manier. Dat je vast mag zitten in je kantoorbaan EN kan genieten van het leven; dat je je baan kan opzeggen EN vertrouwen kan hebben. Dat je mag twijfelen voordat je gaat kiezen, tijdens het kiezen en na het kiezen….maar dat je ook mag leren wat die twijfel je te vertellen heeft zodat je ‘m niet meer nodig hebt.

Daar kan ik je bij begeleiden met een coachtraject, verschillende slowlivingactiviteiten en toffe weekenden, zowel offline als online.

Wat anderen zeggen over Elise

Laten we elkaar ontmoeten

Op zoek naar een coach, wil je meer weten over een activiteit of wellicht een keer samenwerken? Stuur mij een berichtje

Contact