coaching In de natuur of online -
samen de volgende stappen zetten

Een gesprek met een coach: om weer in je flow te komen

Op dit moment bied ik 1-op-1 coachingstrajecten aan. Liever met een groepje? Ga dan mee op een Back2Nature trektocht, weekend of een week!

In2nature trips

Je komt er niet uit met werk of studie, ervaart veel stress, zit niet lekker in je vel? Als coach help ik je ontdekken wie je bent in de basis: wat zijn je sterke punten, wat kan en wil ik en wat houdt mij nog tegen om er voor te gaan? zijn vragen vragen waar we samen naar kijken.

Soms loopt het niet lekker in je huidige pad. Je kan jaren blijven zitten, twijfelen, wel/niet een keuze maken om iets anders te gaan doen, of je besluit dat je hieruit wilt breken en aan wilt gaan kijken wat je nog remt. Zo krijg je steeds vaker weer het gevoel van Flow in je leven.

Zelf werk ik veel met buiten, de natuur in is namelijk hartstikke fijn. Stapje voor stapje zetten we weer iets in beweging, leren we zien wat er om ons heen is, en durven we weer een volgende stap te zetten.

Zowel een coachtraject als een eenmalige middag ‘je koers bepalen’ is mogelijk. Bij een coachtraject gaan we voor een verandering, en verandering heeft tijd nodig. We ontdekken onze patronen, onze remmen en gaan in 3+ maanden stappen zetten.
Tijdens een dagdeel ‘je koers bepalen’ werken we aan het krijgen van overzicht van hoe je leven NU is zodat vandaaruit de volgende stappen rollen. Uiteraard wordt ook hier helder wat je remt en drijft, de vervolgstappen kan je daarna zelfstandig verder zetten.

Coach traject met Elise

  • Vrijblijvend intakegesprek
  • Op basis van 5 gesprekken van 1-1,5u
  • Gesprekken kunnen zowel online als offline
  • Bereikbaar voor vragen of input via whatsapp
  • Begeleiding
  • Slow Living inspiratie

Investering: 797,- incl. btw

Coaching

Nieuw! In 1 dagdeel je koers bepalen.

In 1 dagdeel (4u of 2x2u) maken we een overzicht van waar je nu staat, worden opties helder, ontdek je welke gedachtes remmen en welke vervolgstappen je kan nemen.

Ideaal voor studietwijfelaars, startende ondernemers of millenials die twijfelen over hun baan. 
Investering 275,- excl.

Vanaf 1 september op mijn locatie bij Nijmegen
Ook online mogelijk

Je koers bepalen

Wat andere zeggen:

Laten we op pad gaan

en ontdekken hoe jij weer meer flow in je leven kan krijgen