Back2Nature

Een tweedaagse trektocht voor vrouwen, waarbij er aandacht is voor jouw vraag. Dit weekend gaan we in de vertraging, zetten stap voor stap, en is er ruimte voor fijne gesprekken en opdrachten. Ondertussen verwonderen we ons over de natuur die in volle bloei staat, lopen we meerdere kilometers en neem je misschien zelfs wel een ochtendduik in de waal.

Jij bent op zoek naar avontuur, houdt van wandelen en wil er twee dagen tussenuit om zelf op pad te gaan. Misschien kom je met een speciaal thema of een twijfel over iets binnen, of ben je nieuwsgierig waar je gedachten je heen brengen als je twee dagen voor jezelf op pad gaat.

Loop je vast in je business, twijfel je over je baan of studie, aan de slag met je zelfvertrouwen of vooral heel nieuwsgierig hoe jij een volgende stap naar een droom kunt verwezelijken? Wat je inbrengt maakt bijna niet uit.

Deze activiteit is gericht op vrouwen tussen de 20-35 jaar. Val je er (net buiten), maar voel je je wel aangesproken? Stuur een mailtje, dan kijk ik naar de mogelijkheden.

Wat kan je verwachten

  • Basic overnachting in je eigen tentje
  • Samen heerlijk koken op een kampvuurtje
  • Je loopt met je eigen spullen: tent, matje, slaapzak (evt. ook te huur)
  • Rustig tempo
  • Kleine groep
  • Start en eind bij station Nijmegen
  • We kijken wat er ontstaat: er is ruimte voor coachgesprekken, opdrachten, creatief bezig zijn en stilte of juist gesprekken
  • Je mag met een concrete vraag komen, maar een thema of intentie is ook genoeg
  • Avondeten wordt voor je geregeld.
  • Het is een tocht die fysiek wel wat voor je vraagt. Eerder minimaal 15 km gelopen hebben is handig.

Het weekend lopen we de eerste dag ongeveer 15-20km en de tweede dag ongeveer 12 km. We hebben de hele dag dag de tijd om deze afstand af te leggen. We gaan door de bossen van nijmegen en sluiten de tweede dag af met een struintocht langs de waal waar we met de stroom mee lopen. De natuur wordt ingezet voor mooie opdrachten.

Na dit weekend heb jij stress en twijfel meer achter je gelaten en heb je weer even gevoeld hoe fijn het is om met de natuur en in flow te leven. De twee dagen draaien om jou en de groepsgenoten en ontdekken weer onszelf en de omgeving.

Interesse? Stuur mij dan een mailtje naar elise@de-wind-academie.nl met je telefoonnummer. Dan leer ik je graag kennen en ontdekken we samen of dit bij je past.

Elise zorgde voor een veilige en ontspannen sfeer, waardoor iedereen zichzelf kon zijn. Een origineel concept: de natuur werd gebruikt om tot inzichten te komen – eerdere deelnemers Back2Nature

Date

27 - 28-08-2022

Time

10:00 - 16:00

Kosten

€325,00
Category
Elise

Organisatoren

Elise
Phone
+31 6 14125121
Email
elise@de-wind-academie.nl