MidwinterQuest vanuit huis

Eline & Elise hebben de handen ineen geslagen om samen met jou positief het jaar uit te gaan. In de kerstvakantie stappen we samen met jou uit de rat-race met de midwinter quest.

Met zowel online als offline opdrachten gaan we op ontdekkingsreis naar jezelf. Door te terug te kijken op de bijzondere momenten van 2021 en stil te staan bij het nu komen we dichter bij jouw intenties voor 2022.

Het wordt een bijzondere middag waarbij we starten met een actieve quest waarbij je terugkijkt op het afgelopen jaar. Daarna zakken we nog meer in ons lijf en in het nu door een fijne online Yin Yogales. De middag sluiten we af met het maken van een eigen visionboard waarmee je je intenties voor 2021 vormgeeft. En dit alles met een fijne groep waarbij online delen wat gedeeld wilt worden.

Aan het eind van deze dag heb je beter zicht op je intenties voor het komende jaar vanuit vertrouwen in jezelf. 

Deze eerste activiteit georganiseerd door Eline en Elise is tot 15 december met vroegboekkorting te boeken! En, je mag een vriendin uitnodigen om dit samen mee te doen. Als je haar emailadres invult bij het inschrijven doet ze gratis mee.

Wat kan je verwachten

  • Actief en ontspannen programma 
  • Een fijne groep om mee te connecten, ook individueel
  • Mooie opdrachten voor de dag
  • Begeleiding om je dromen concreet te maken gebaseerd op de theorie van T. Swart
  • Je ontvangt de ochtend van de online quest de zoomlink
  • Lekkere muzieklist om aan te zetten tijdens de opdrachten
  • Een call op blue monday, 17 januari om weer in te checken bij je intentie

Om zelf te regelen

  • Tijdschriften, kleurpotloden, schaar, lijm en papier
  • Lekkers en warme chocolademelk

Over Elise en Eline

Elise werkt als natuurcoach en persoonlijk leiderschapstrainer en heeft als missie alle mensen weer te connecten met de natuur en zichzelf. Ze heeft een grote passie voor allerlei outdoortechnieken waaronder vuur maken, hout hakken en outdoor cooking. Meerdere jaren heeft ze deze passie overgebracht op scouts, en nu is de beurt aan jullie.

Eline is yogadocente en eigenaar van Dosis Geluk waarmee ze gelukskaarten en geluksdoosjes creeert waarbij je echt connectie met de ander en jezelf. Iets wat we de laatste jaren steeds meer verliezen. “Ik geef je de connectie met elkaar en met de natuur weer terug. Het enige wat jij hoeft te doen is te genieten”.

Goede voornemens of intenties? Wat is het verschil

We kunnen allemaal een beeld vormen van hoe je zou willen dat je zou zijn, dat je omgeving zou, je ideale plaatje. Maar hoe vaak hebben we ons wel niet iets voorgenomen waar we enthousiast mee startte maar na een tijdje toch weer mee stoptje? Je deed een goed voornemen, ging er vol voor, maar je ontdekte dat echt iets veranderen moeilijk is.

Daarom zetten we intenties. Een intentie waarbij er niet gelijk een harde todo en not-todo uitrolt, maar een intentie om mee te nemen door het jaar. Een intentie waar je jezelf aan kan herinneren als je een keuze maakt. Een intentie die je meeneemt het aankomende jaar en je (on)bewust voor je laat werken.

Met het maken van de visionboards werken we met het onderzoek van Tanja Swart, schrijfster van De Bron in gedachten. De Bron is de wetenschappelijk onderbouwde versie van The Secret, dat schrijft over de Wet van Aantrekkingskracht. Want hoe beter jij weet en voelt wat je wilt en van droomt, hoe realistischer dat het uitkomt. Niet door achterover te leunen, maar om het al te beleven in het nu. Hoe? Dat ontdek je tijdens de middag.

Terugkommoment op maandag 17 januari

Heel januari staat in het teken van zijn, rust, ontwikkelen van wat er het jaar tot bloei mag komen volgens het ritme van de natuur. Daardoor plannen we een moment waarop we weer meeten om te kijken of jou intenties nog bij jou passen en of je je gelukkig voelt. Dat doen we op blue monday, de dag dat veel mensen het gevoel hebben dat de doelen voor het nieuwe jaar niet uitkomen. Juist deze dag nemen we om elkaar een fijne positieve boost te geven voor de rest van het jaar.

Omdat dit event heerlijk is om samen met een vriendin te doen mag je gratis iemand extra’s opgeven! Laat bij het inschrijfformulier haar emailadres achter en we sturen haar ook alle informatie.

The event is finished.

Date

29-12-2021
Expired!

Time

12:30 - 16:30

Kosten

€45,00
Category
Elise

Organisatoren

Elise
Phone
+31 6 14125121
Email
elise@de-wind-academie.nl