VUUR en Verbinding – 21 januari

Start het jaar vanuit een diepere verbinding met jezelf.

Mag het echt even winter zijn? De winter is een periode van rust en bezinning. Een tijd om tot stilstand te komen en naar binnen te keren. Iets waar we maar al te gemakkelijk vandaan bewegen. Ervaar de magische rust in het bos tijdens deze Vuur & Verbindings dag in de bossen van Austerlitz en laat het echt even winter zijn. Zodat jij straks in de lente met nieuwe energie jouw zaadjes laat ontkiemen.

winter

Op 21 januari is er een speciale Vuur&Verbindingsdag in samenwerking met yogadocente Eline Oosterbosch. Van 12:00 tot 17:00 gaan we in de natuur aan de slag met onze nieuwjaarinenties. Skip de blue monday, deze dag helpt je voor ogen te houden waar je heen wilt.

Veel goede voornemens sneuvelen, omdat verandering lastig is om vol te houden. Al helemaal als het winterseizoen eigenlijk vraagt om nog niet te veel te veranderen, maar juist naar binnen te keren. Deze dag gaan we ontdekken welke verlangens onder de goede voornemens ligt. En, de natuur gaat je daarbij helpen.

Wat kan je verwachten?

Een middag waarin we de winter en de rust eren en jij de ruimte krijgt om tot stilstand te komen.

Warme vuurtjes om omheen te zitten samen met andere gelijkgetemden vrouwen.

Opdrachten en oefeningen die je dichterbij jezelf brengen en jij mag gaan voelen wat zich het nieuwe jaar mag gaan ontvouwen.

Over Elise en Eline

Elise werkt als natuurcoach en persoonlijk leiderschapstrainer en heeft als missie alle mensen weer te connecten met de natuur en zichzelf. Ze heeft een grote passie voor allerlei outdoortechnieken waaronder vuur maken, hout hakken en outdoor cooking. En met haar coachingsachtergrond wil ze nu het vuur inzetten als verbinding tussen elkaar. Iedere kampvuuravond is anders, maar dat je landt, deelt en verbindt, dat is altijd.

Meer over Elise lees je hier.

Eline is oprichtster van De Selfcare School, de plek waar je leert om voor jezelf te zorgen. Als yogadocente, coach en organisator van Nature Retreats neemt zij mensen mee naar buiten en terug naar zichzelf.

Vuur & Verbinding

De tijd loslaten | Opladen | Rust vinden | Staren in het vuur | Samen

kampvuur

Vuur&Verbinding

Ieder seizoen organiseert De Windacademie Vuur&Verbindingsavonden en dagen. Een moment om even uit te checken uit de reuring van de dag en bij jezel stil te staan. Wat heb ik nodig? Wat is mijn volgende stap? En dat op het ritme van de natuur. Door middel van mooie vragen, natuuroefeningen en het vuur kom je weer dichter bij jezelf.

De thema’s zijn afhankelijk van het seizoen en van wat er leeft. Zo gaan we in de winter verstillen, in het voorjaar plannen maken en in de zomer groeien. We starten met een oefening in de natuur, om daarna onze verhalen en roerselen te delen rondom het vuur met warme kop soep.

De dag vindt plaats op een mooie plek in de buurt van Utrecht. Na aanmelding ontvang je de definitieve locatie. De prijs is incl. een lichte maaltijd en drinken.

Buitenspelen is leuk en meedoen is op eigen risico. Zorg dat je kleren vies mogen worden en naar vuur mogen gaan ruiken. Heerlijk!

Deelnemer aan het WINTERprogramma? Dan kan je na de checkout de kortingscode invullen. Je krijgt 20,- korting op de VUUR&Verbindingsmomenten in het winterseizoen.

Ik vond het een erg fijne avond met een fijne groep mensen. We hebben goede gesprekken gevoerd, waardoor ik met nieuwe perspectieven naar huis ben gegaan. Ook de locatie – waalstrand met zonsondergang en vuur – heeft hier zeker aan bijgedragen. Ik zal nog vaak aan deze fijne avond terugdenken.
~Froukje

Ik vond het een hele fijne avond, ik kon me ontspannen en opladen. Elise leidt het met rust, ondersteuning en zachtheid/kwetsbaarheid waar een bepaalde kracht vanuit gaat, heel mooi om te zien en wat uitnodigt om bij mezelf hetzelfde te doen.
De vragen en kleine opdrachten waren voldoende om je aan het denken te zetten en leuke gesprekken te openen zonder gelijk heel groot te zijn.
En niets gaat boven de natuurlijke voeding van een kampvuurtje!

~Janneke

Voelde mij na 5 min al meer ontspannen dan ik de rest van de week gevoeld heb. Het was een mooie balans tussen gezellig kletsen, elkaar leren kennen en bewust bezig zijn met vragen/activiteiten. De sfeer was fijn en warm. Dankjewel!

~Anniek

Schrijf je hieronder in om je plekje te reserveren. Na aanmelding ontvang je de precieze locatie en meer informatie in de mail.

Datum

21-01-2023
Verlopen!

Tijd

12:00 - 17:00

Kosten

€95,00

Locatie

Utrecht
Categorie
Elise

Organisatoren

Elise
Telefoon
+31 6 14125121
Email
elise@de-wind-academie.nl