VUUR en Verbinding

Een avond waarbij we samen rondom het vuur verhalen delen, luisteren, zijn en opladen. Je gaat naar huis met nieuwe inspiratie voor het seizoen.

De thema’s zijn afhankelijk van het seizoen en van wat er leeft. Zo gaan we in de winter verstillen, in het voorjaar plannen maken en in de zomer groeien. We starten met een oefening in de natuur, om daarna onze verhalen en roerselen te delen rondom het vuur met warme kop soep.

De eerstvolgende is op woensdag 21 december. Op deze midwinternacht gaan we verstillen, opladen, afscheid nemen en een eerste intentie zetten voor het nieuwe jaar.

We vergeten de tijd, de hectiek van de dag verdwijnt en je begeeft je dat laagje dieper waar je overdag soms zo naar verlangd.

Over Elise

Elise werkt als natuurcoach en persoonlijk leiderschapstrainer en heeft als missie alle mensen weer te connecten met de natuur en zichzelf. Ze heeft een grote passie voor allerlei outdoortechnieken waaronder vuur maken, hout hakken en outdoor cooking. En met haar coachingsachtergrond wil ze nu het vuur inzetten als verbinding tussen elkaar. Iedere kampvuuravond is anders, maar dat je landt, deelt en verbindt, dat is altijd.

Meer over Elise lees je hier.

Vuur & Verbinding

De tijd loslaten | Opladen | Rust vinden | Staren in het vuur | Samen

kampvuur

De dag vindt plaats op een mooie plek in de buurt van Nijmegen. Na aanmelding ontvang je de definitieve locatie. De prijs is incl. een lichte maaltijd en drinken.

Vuur maken, hout hakken en eten bereiden is niet zonder risico’s. Meedoen is op eigen risico, en zorg dat je kleren vies mogen worden en naar vuur mogen gaan ruiken. Heerlijk!

Ik vond het een erg fijne avond met een fijne groep mensen. We hebben goede gesprekken gevoerd, waardoor ik met nieuwe perspectieven naar huis ben gegaan. Ook de locatie – waalstrand met zonsondergang en vuur – heeft hier zeker aan bijgedragen. Ik zal nog vaak aan deze fijne avond terugdenken.
~Froukje

Ik vond het een hele fijne avond, ik kon me ontspannen en opladen. Elise leidt het met rust, ondersteuning en zachtheid/kwetsbaarheid waar een bepaalde kracht vanuit gaat, heel mooi om te zien en wat uitnodigt om bij mezelf hetzelfde te doen.
De vragen en kleine opdrachten waren voldoende om je aan het denken te zetten en leuke gesprekken te openen zonder gelijk heel groot te zijn.
En niets gaat boven de natuurlijke voeding van een kampvuurtje!

~Janneke

Voelde mij na 5 min al meer ontspannen dan ik de rest van de week gevoeld heb. Het was een mooie balans tussen gezellig kletsen, elkaar leren kennen en bewust bezig zijn met vragen/activiteiten. De sfeer was fijn en warm. Dankjewel!

~Anniek

Schrijf je hieronder in om je plekje te reserveren. Na aanmelding ontvang je de precieze locatie en meer informatie in de mail.

Datum

21-12-2022
Verlopen!

Tijd

18:00 - 21:00

Kosten

€45,00

Locatie

Nijmegen
Categorie
Elise

Organisatoren

Elise
Telefoon
+31 6 14125121
Email
elise@de-wind-academie.nl