met De Wind
MEE!
Ga mee! Geef jezelf een geweldige ervaring cadeau!

Missie? Energie⬆ Vertrouwen⬆

Heerlijk dromen en het dan ook doen!

Er valt zoveel te vertellen, ontdekken en te delen over natuur, mindset, slow living en duurzaamheid dat ik op Instagram aan 1300 volgers dagelijks hierover inspiratie ben gaan delen! De zoektocht naar geluk, geluk ervaren in de zoektocht en ontdekken wat de volgende stap is, hoe je weer op staat als het even tegenzit, ik zoek het allemaal uit.

Volg @metdewindmee op Instagram

Dagelijks natuur, slowliving, outdoor en mindsetinspiratie

Gratis Slow Livinginspiratie

Om te leven in het moment mogen we dagelijk weer even dat vakantiegevoel ervaren in eigen land, sterker nog, in je eigen omgeving. Geen spanje of Australie, maar je eigen eigen achtertuin en dagritme als inspiratie. Weten hoe? Ontvang 7 dagen natuurinspiratie in je mail, met prikkelende vragen en uitdagingen om zelf te ervaren wat iedere dag een vakantiemomentje in de natuur met je doet.

7 dagen Slow Living - ontdek de natuur, wat je wilt en krijg weer energie

Ervaar in zeven dagen wat de natuur voor je kan doen. Zet je stress en druk om in Slow Living door iedere dag even naar buiten te gaan en stil te staan bij wat je ziet en hoort. In zeven dagen leer je weer ontspannen, wakker je nieuwsgierigheid aan en ga je weer ontdekken wat je wilt.

Bewust zijn van de omgeving, onderdeel zijn van de natuur en verbonden voelen met de systemen op aarde heb ik met de paplepel ingegoten gekregen.

Voor mij zo normaal, dat ik af en toe mis dat dat voor anderen misschien wat minder normaal is. Ergens dus ook logisch dat veel mensen zich niet druk maken om klimaatverandering, vervuiling, ontbossing en ontginning. Connectie met de aarde is dus ook hard nodig om ons weer onderdeel van deze planeet te voelen. Plus wat het ons allemaal oplevert in de zin van rust, energie, ontspanning en plezier!🤾‍♀️🌟

Ga mee!

Op pad, wind in de haren, telefoon uit, daar gaan we. Twee dagen lopen met je tas op je rug en de boel even de boel laten. Twee dagen waarbij je in beweging komt en een thema de ruimte geeft: een belangrijke keuze, een knagend gevoel, meer zelfvertrouwen, ontdekken wat belangrijk voor je is, het kan van alles zijn. Tijdens de twee dagen geven we er aandacht aan met fijne opdrachten in de natuur zodat jij met nieuwe inzichten weer naar huis gaat.

De natuur helpt ons, spiegelt ons en zorgt ervoor dat we ons even heel ver weg wanen. De mooie bossen en waalstrandjes bij Nijmegen helpen natuurlijk mee 😊

De eerste versie is geweest, en ik kijk uit naar de laatste editie voor de zomer: di 14 – wo 15 juli.

Wanneer slaap jij weer in een tentje en mag je je wandelschoenen aantrekken? Wanneer maak jij tijd voor wat nu belangrijk is voor jou? Het liefst natuurlijk iedere dag als je het mij vraagt 😀

Aanmelden of meer info? Neem een kijkje op de website of stuur een dm.

#kamperen #trektocht #hiken #wandeltocht #outdoor #lifecoach #tnf #norwegianknitting #struinen #mindset #millennials #coaching #buitenleven #zomervakantie #buiten #natuur #wandelaar #oppad #wanderlust #trekking
...

89 0

🗻🤸‍♂️Soms is er heel veel in beweging - en niemand die het ziet.
Soms sta je stil - en zegt iedereen 'jij bent zo goed bezig!'

Sommige dagen heb ik een haat-liefde verhouding met social media ❤️ Door alle buitenkant die de binnenkant zou mogen weergeven. En verlammen andere accounts zelfs mij nog.

🔆Deze week sta ik stil en ruim ik op waar ik tot nu toe mee bezig was: administratie, zomerprogramma, werk op de hoge school, nieuwe website. Er is op dit moment geen ruimte voor meermeermeer, alleen voor minder, slow living en genieten.

🌱Helaas ook de reden waarom het weekend van 9-11 juli niet doorgaat. Niet omdat we niet willen, maar omdat meer promotie, meer mail, meer posts er nu niet in zit. En zonder dat, zonder zichtbaarheid zijn er weinig aanmeldingen. De harde kant van ondernemen, waar ik langzaamaan aan mag gaan wennen. Ook voelt dit als moment van groei! om na de zomer dit anders aan te gaan pakken.

➡️Dus is er van mijn kant nu wat minder geluid, stilte en minderen. Maarrr...
Wat kan er nog wel:

🥾Mee op de tweedaagse trektocht di14-wo15 juli - 3 plekjes (Nijmegen)

1-op-1 coachtraject of los gesprek,
bijvoorbeeld om samen terug te kijken op afgelopen halfjaar en samen te sparren over wat je wilt en hoe dat te bereiken. Misschien sta je voor een spannende keuze of beslissing? Weet me te vinden ❤

- Van 17 juli tot 21 augustus ben ik op vakantie -

Na de zomer komen er weer Slow livingweekenden, trektochten en een 5daags programma Natuurlijk Persoonlijk Leiderschap - houdt de website in de gaten voor data en info.

#stilte #opruimen #natuur #naturephotography #reizen #dromen #horizon #toekomst #vakantie #zomer #genieten #slowliving #rust #coaching #buiten #avontuur #buitenleven #zonsondergang #natuurcoach
...

104 7

Het topje van de pyramide van Maslow - hallelujah!

Zoveel millenials om mij heen die zichzelf beter willen leren kennen! Ik vind het maar fantastisch, dat betekent namelijk dat het hartstikke goed gaat met ons. Dat we sociale zekerheid hebben, genoeg eten en drinken, een dak boven ons hoofd, gewaardeerd worden, op en top gezond zijn, en dat er ruimte is voor het topje: je leven zo vorm mogen geven dat jij 100% gelukkig bent.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, als je nu om je heen kijkt is juist de stress enorm hoog! De prestatiedruk nekt sommigen. Veel zoeken naar waar ze het allemaal voor doen. Veel banen voelen zinloos. Depressies en burn-outs nemen toe.

Tijdens de persoonlijk leiderschapsweek in september met @impactdoorjezelfzijn staan we daarom niet gelijk stil bij het topje, maar gaan we ook samen onderzoeken hoe het verder in jouw basis zit. Hoe gezond leef je, waar kom je de bank voor af, spel en beweging en lachen, waardering, netwerk om je heen ontdekken. Zodat we niet alleen denken dat we toe zijn aan het topje, maar ook de gaten opvullen in de lagen er onder.

Wil jij mee? Tot 10 juli kan je mee voor de Early Bird prijs van 797,- daarna voor 997,-
De link vind je op de website

#millenials #dertigers #twinters #loopbaancoaching #natuurcoaching #buiten #persoonlijkleiderschap #spelen #voeding #zoeken #onderzoeken #twijfelen #wandelen #trektocht #bergsport #bos #inzicht #zoeken #twijfels #daadkracht
...

89 1

Instagram realness // Zoveel mogelijkheden, keuzes, twijfel…en dan nog de overtuiging dat er 1 keuze het beste is en dat het aan onszelf is om die te vinden. Maar hoe kom je er nu achter wat je wilt?

💁‍♀️ Ook ik zat vaak op de bank te wachten totdat ik ‘wist wat ik wilde’ en ik nam de tijd om te ‘ontdekken wat ik wilde’. Dat deed ik vooral door te wachten tot het juiste antwoord wel op mijn pad zou verschijnen.

💁‍♀️ En dan kan je lang wachten…

☀ Nu terugkijkend zou ik liefdevol tegen mijzelf willen zeggen dat ik mag gaan leven. Ja, niet wachten maar leven. Zolang je niet weet wat je pad is, wat je wilt, waar je blij van wordt, ga het ontdekken! Probeer 10 dingen uit, loop bij 5 bedrijven een dag mee, ga in gesprek, doe vervolgopleidingen, neem coaching, maar kom in beweging. Want door stil te staan komen de antwoorden niet vanzelf.

☀ En ik zou mezelf willen zeggen dat ik de tijd mag nemen. Dat ik mag genieten van deze ontdekkingstocht, dat het goed komt, dat ook ik straks gelukkig ben met wat ik doe. Niet met wat ik bereikt hebt, maar dat ik kan genieten op de dag zelf.

🚄 Als een diesel kwam ik op gang: ik ontdekte dat iedere investering die ik deed, ieder inzicht dat ik op deed als een soort rente terugkwam en de volgende stap makkelijker maakte. Ik werkte aan mijn mindset, en ineens keek ik positiever naar wat er om mij heen gebeurde. Ik kreeg coaching en ik leerde dat ik het voortouw mag nemen en niet minder waard ben.

🚄Daardoor rolden de volgende stappen eruit.

🍃En ook ik ging onderuit, een paar keer zelfs! Een maand weer op de rem, de horizon kwijt zijn, maar de beweging blijft, ik heb weer veerkracht om het op t vangen. En zo ging ik van onderzoeker op de uni, naar horeca, naar studiekeuzebegeleider in mijn eigen onderneming, naar buitencoach. Het eindstation? Vast niet, maar ik kan er onwijs van genieten vandaag. En dat gun ik jou ook.

🤩🥾🌱Weer in beweging komen?
Ga mee met een van de activiteiten deze zomer of vraag een gratis eerste coachgesprek aan❤️
Er is nog plek tijdens de trektocht op ma/di 21-22 juni en op wo/do 15-16 juli.

#realness #echt @oog.in.oog.fotografie #jezelfzijn #mindset #coaching #natuur #persoonlijkegroei #buiten
...

84 2

Vertragen, ontdekken, nieuwsgierig zijn, kleine dingen zien, in het moment leven.

Wat doe jij vandaag?
...

90 2

Meer natuur, ontspanning en Slow Living leven // dat zouden we meer mogen doen...

Slow Living?
Slow Living is hét woord om aan te geven dat we mogen vertragen. Simpelweg de tijd nemen voor dingen zolang als ze duren: koken op een vuurtje, iets creeëren, een wandeling, een zonsondergang bekijken. Resultaat? Dat heerlijke tijdloze vakantiegevoel!

We zijn blij dat we weer activiteiten buiten mogen aanbieden, juist nu het zo hard nodig is en alles open gaat. Samen met Marlies Rosier heb ik daarom een heerlijk Slow Living weekend uitgewerkt. Jippiedepippie!

We gaan weer Back2Nature in de mooie bossen bij Nijmegen: fijne gesprekken bij het kampvuur, creatieve workshops, leven in de natuur en buitenspelen voor volwassenen. Offline.

Ontspannen de zomervakantie in, samen van 9-11 juli. Mee? Er zijn 12 plekjes.

#slowliving #natuur #boom #buiten #lezen #wild #reizen #vrouwelijkeondernemers #outdoorondernemer #outdoor #buitenleven #natuurliefhebber #slowlivingmomentje #creatief #tijd #momentjevoorjezelf #bomen #boswandeling
...

97 4

Overzicht van alle aankomende activiteiten door De Wind

🥾 2 daagse trektocht in de omgeving van Nijmegen. Er is nog plek voor 21/22 juni en 14/16 juli. Je neemt je eigen tentje mee en met een kleine groep struinen we door de bossen en langs de waal. Er is ruimte om samen tijd te maken voor jouw vraag, verlangen of droom. Voor als je iets in beweging wilt zetten. Investering is 295,- 🥾

🌳❤️ Back2Nature weekend van 9-11 juli in de buurt van Nijmegen🌳❤️ Een heerlijk Slow Living kampeerweekend vol tijd voor kampvuurtjes, outdoorcooking, creatief, spel, natuur en leuk gezelschap. We hebben een nieuwe locatie waardoor je met je eigen tentje kan komen. Er is nog plek! kosten zijn 275,- incl zo'n beetje alles.

🙌☀ 5 daagse persoonlijk leiderschapsprogramma van 13-18 september🙌☀ Voor als je nu best tevreden bent met hoe je leven eruit ziet, maar wel een beetje opkijkt tegen de routine waar je na de zomer weer in belandt. Kan dat niet anders? Wil ik niet wat anders? En hoe dan? Daar gaan we 5 dagen op een mooie manier mee aan de slag: natuur, coaching, kamperen, systemisch werk op een mooie plek in Groningen. Vooraf bellen we even of dit bij je past ❤️

Aanmelden? As we speak wordt mn nieuwe website omgezet, dus voor info of aanmelden stuur een berichtje. Dan stuur ik je alle inns en outs over de mail, of we bellen even.

-Het Back2Nature weekend heeft mij meer inzicht gegeven in mijn manier van leven en waar ik verandering in wil aanbrengen. Elise heeft echt aandacht voor je en houdt rekening met ieders wensen en behoeften- Vita

#outdoor #natuur #plannen #natuurcoaching #buitenleven #kamperen #hiken #trektocht #slowliving #lente #seizoenen #wandelen #spelen #creatief #kaartlezen #navigeren #reizen #evenweg #samen #kampvuur #bloesem #groen
...

69 0

Waar valt jouw oog op vandaag?

Ik ben gek op deze slaapmutsjes, iedere ochtend gaan ze open en 's avonds weer dicht 🌱🏵

#lente #tuin #buitenwerken #geluk
...

55 1

💭⛰🥾🌟Hallo droom, pak mn hand we gaan samen springen🖐 want....

...over een maand ben ik een vrije ondernemer zonder loondienstbaan.

Spannend? Ja😉
Zin in? Ja😎
Eng? Af en toe😶
Goeie keuze? Rare vraag😊

Ik ga mij 100% focussen op De Wind en dat betekent meer tijd voor:

🌟 1-op-1 coaching
🌱 Online natuurcoaching met de seizoenen
💭 Workshops
🥾 2-daagse Outdoor & Slow Living quests
⛰ 5-daagse DromenDurvenDoen

En de plannenmaakster in mij wil nog zoveel meer aan gaan bieden, maar we hebben alle tijd🔆

➡️Soms blijft er zo'n stem je vertellen dat je iets anders wilt, soms weet je niet eens precies wat. Wil je dat samen ontdekken of zelfs all-in voor je eigen bold moves? Ga dan mee op een van de activiteiten:

Agenda:
12/13 juni, 21/22 juni, 14/15 juli➡️2d quest
14-18 september➡️ 5d DromenDurvenDoen

Of dm voor 1 van de 2 vrije plekjes voor een 1-op-1 traject, dan starten we nog voor de zomer

#vrij #ondernemen #keuzes #zekerheid #natuur #natuurcoach #slowliving #outdoor #vrijheid #naturelife #wandelen #rijkdom #eigenpad #trektocht #kamperen #buitencoach #trekking #lifedesign #trainer #natuureducatie #lente
...

147 19

Ik ga op trektocht en neem mee? Mijn.....⤵

Natuurlijk willen we zo licht gewicht mogelijk op stap. Maar er is altijd dat ene dingetje waar je over twijfelt en dan toch snel in de tas stopt!

🌱Een dik boek, terwijl je net op je halve tandpasta tube hebt bespaard?
🌱Een ultieme kooktool?
🌱GPS?
🌱Knuffelbeerr?

Ik ben benieuwd! Deel jouw must-have voor een trektocht in de comments

#trektocht #outdoor #wandelen #outdoorgear #reizen #natuur #bossen #struinen #natuurcoaching #backpacken #ikgaopreisenneemmee #oppad #buitenisnooitverweg #groepsreizen
...

105 16

Ga je mee verdwalen? Dat is hartstikke nuttig! 🌍

Jaren terug las ik een prachtig artikel over het nut van verdwalen, en vooral...het nut van er op kunnen vertrouwen dat je daarna altijd weer op je pootjes terecht komt. Dat basisvertrouwen zorgt er vervolgens voor dat je dappere keuzes kunt maken in je leven omdat je hebt ervaren dat je terug kan vallen op jezelf en/of omgeving.

Als meisje vond ik het ook machtig interessant om te leren navigeren: met een kompas, met de zon en sterren, zelfs met de bomen kan dat. Naast een vertrouwen in mijzelf, heb ik dus ook leren vertrouwen op de natuur dat die mij de weg kan wijzen. In de natuur voel ik mij dan ook behoorlijk op mijn gemak 🌍

Dit vertrouwen in jezelf, je omgeving en de natuur heeft niet iedereen. Sterker nog, soms zijn we er zelfs heel ver vandaan. Dat is een van de redenen dat ik tweedaagse Back2Nature-trektochten ben gaan organiseren: weer ervaren dat je door je comfortzone heen kan breken, kan bouwen op de natuur en kan leven in het moment, en...dat het weer goed komt als het even zwaar is.

Keertje mee?

Voor het weekend van 12/13 juni zijn nog plekjes.
En, voor mensen met een flexibele agenda: ma-di 21/22 juni is ook nog een mogelijkheid. Met de huidige maatregelen worden de groepjes nog niet groter dan 3p. Keertje samen met een groepje vriend(inn)en? Dat kan ook.

🌍Aanstaand weekend op pad, rugzak, tent, kompas, water, ik ben er klaar voor.🌍

#navigeren #kompas #sterren #zon #outdoor #kaartlezen #struinen #wandelen #trektocht #hiken #graden #lente #backpacken #richting #koers #buitensport #vertrouwen #comfortzone #avontuur #buiten #natuur #doorbreken #hike #wanderlustnl
...

92 3

Wat deed jij graag als kind?⤵

Als kind konden we erg goed in het moment leven, we speelden, genoten, droomden. Als volwassende leven we veel met onze gedachten bij wat er is gebeurd en wat er nog gaat komen. Dus, wat deed jij graag als kind?

Voor mij? 'Boekje lezen in de zon en eindeloos stoepranden met mn nichten'. Wat deed jij vroeger graag?

#lezen #bomen #bos #spelen #innerlijkkind #kind #genieten #rust #ontspannen #mindfulness #wandelen #pauze #boek #wild #avontuur #verwonderen #comfortzone #natuurcoaching @oog.in.oog.fotografie #bosbaden #vogelgeluiden #zintuigen #groen #buitenlucht #lente
...

134 18

🔆Ga je mee? 🚶‍♀️🎒Twee dagen op pad, met al je spullen op je rug, trekkend door de heuvels en struinend langs de Waal.

Je gedachtes even loslaten, je sores even thuis laten en samen op pad met een klein groepje fijne mensen.
Jij komt met een thema of eigen vraag, of kijkt uit naar 2 dagen voor jezelf. Onderweg is er ruimte voor een gesprek, stilte of oefening.

⛰Het is wel voor avontuurlijke mensen want we lopen een behoorlijk stuk op dag 1, koken ons eigen maaltje op houtvuur en slapen in eigen tentjes. En we gaan door, met regen of zon!

🥾De eerste dag lopen we door de bossen en heuvels van de Nijmeegse stuwwal. De tweede dag struinen we over de waalstrandjes en uiterwaarde van de Waal, met de stroom mee.

🗓12/13 juni is de eerstvolgende mogelijkheid. Zin in? stuur een dm voor meer info of neem een kijkje op de website. Het groepje wordt max. 3 deelnemers.
🔆Een andere datum mee? Let me know en breng je als eerste op de hoogte wanneer er nieuwe tochten geprikt zijn

#natuur #kaartlezen #navigeren #microavontuur #buiten #kampvuur #avontuur #kamperen #slowliving #struinen #hiken #wandelen #trektocht #backpacken #reizen #rondtrekken #wanderlust #outdoorcooking #lente
...

96 2

De natuur kondigt aan: het is speeltijd! Pluk een uitgebloeide paardenbloem en blaas de pluisje de lucht in 🤸‍♀️🤸‍♂️🤸‍♀️🤸‍♂️🤸‍♀️

Instant geluk in een bolletje🌱

#dandelion #paardenbloem #macrophotography #natuur #buiten #geluk #pluisjes #spelen #innerlijkkind #lente #rust #stilte #genieten #buitenisnooitverweg #natuurmonumenten #ivn_natuurliefhebbers #ivnnatuureducatie #onkruid #moestuin #buitensport
...

73 1

🌱Ik doe mee🌱 Zes weken lang gaan we samen de LENTE ontdekken en met de natuur leven. Dat iedere dag even buiten zijn ons veel geeft weten we: rust, energie, vrijheid, ontspanning, speelveld zijn maar een paar van de antwoorden. Maar echt bewust zijn van wat er nu buiten is? Iedere dag een paar minuten kunnen genieten van wat er nu is? Dat is nog niet eens zo makkelijk...

Daarom starten we morgen het Back2Nature LENTE programma: 6 weken lang de lente beleven, weer leren spelen, ontdekken, verwonderen en de aarde beter leren kennen. En we gaan door tot de start van de zomer op 21 juni. Voor mensen met een volle agenda en druk hoofd een fijne manier om weer meer ontspanning te ervaren doordat de natuur je altijd weer even in het hier en nu bent.

Daarnaast gaan we als echte Sherlocks ontdekken wat deze lente tot bloei gaat komen! En voor de mensen die de connecties met zichzelf willen maken is er de vraag: wat wil jij deze lente tot bloei laten komen?

Morgen beginnen we 🌱🌍
En het is natuurlijk te gek als heel Nederland zich meer gaat verwonderen om de aarde 🌱🌍 Dat beetje extra aandacht voor jezelf en voor de natuur is heel fijn. Doe jij ook mee? Aanmelden kan nog❤️

Speciaal voor een klein groepje (max 8p) is er de VERDIEPEND opgericht, om samen uit te wisselen wat we zien, wat we willen, wat we dromen en wat we ervaren in de lente, met 3-maal een online ontmoeten.

- Aanmelden kan via de link in bio -
Deze post delen in je story's is 🌱🌍❤️

#natuur #back2nature #verwonderen #heide #natuurliefhebber #wandelen #bloesem #lente #blaadjes #ontknoping #bloeien #bloemen #aarde #wereld #klimaat #weer #groeien #seizoenen #beleven #genieten #ontspanning
foto door @oog.in.oog.fotografie
...

58 0

Back2Nature LENTE programma is LIVE, doe je mee?

🌱🌱Over 6 weken is het 21 juni, de langste dag en de start van de zomer. Dat betekent dat de natuur de aanstaande weken zich helemaal gaat ontvouwen, opbloeien, groeien en nog meer te voorschijn komt🌱🌱

En dat gaan we samen mee maken met het LENTE programma dat dinsdag start.

We willen wel meer naar buiten, meer rust ervaren, meer ontdekken, opladen, spelen, genieten, ontspannen...maar hoe??

De afgelopen week hebben 100+ challenge deelnemers ontdekt dat iedere dag de natuur in gaan met een leuke opdracht HELPT om dit meer te bereiken🌱

🔆En nadat ik dat ontdekte heb ik zoveel zin om nog 6 weken hiermee door te gaan om ontspannen de zomer te in te gaan🔆

Doe je mee?

De investering is 47,- voor de basis (al super fijn😊). Wil je dit programma met een kleine groepje doen en echt samen uitwisselen wat je ervaart en beleefd? Dan kan je meedoen met de verdieping- max 8p - en ga je voor meer Slow Living, energie en ontdekkingen, buiten en bij jezelf.

En ohja...we starten dinsdag al🌱
...

85 2

🌧'Nee Elise, jij mag met galgje niet meer van de vage wolkennamen doen' 🤔- ik was 10 en had net een fascinerend kinderboek gelezen over hoe wolken onstonden en hoe je er zelf proefjes mee kon doen. Een boek met ideale galgjeswoorden 😉

Daarnaast stond ik al jaren 's ochtends op waarbij een van de eerste vragen was: 🌦'Pap, wat voor weer wordt het? En, als ik ergens ben en het weer lijkt te heftig (om te kunnen kamperen), dan bel ik 'm nog wel eens op met die vraag - maakt niet uit of ik op IJsland, Limburg of Australie zit.

➡️Ik vond dit heel normaal! Totdat ik mee ging op een kinderkamp en 's ochtends die vraag stelde aan een van de begeleiders...werd ik toch een beetje raar aangekeken!

🌍🔆Bewust zijn van de omgeving, onderdeel zijn van de natuur en verbonden voelen met de systemen op aarde heb ik met de paplepel ingegoten gekregen. Voor mij zo normaal, dat ik af en toe mis dat dat voor anderen misschien wat minder normaal is. Ergens dus ook logisch dat veel mensen zich niet druk maken om klimaatverandering, vervuiling, ontbossing en ontginning. Connectie met de aarde is dus ook hard nodig om ons weer onderdeel van deze planeet te voelen. Plus wat het ons allemaal oplevert in de zin van rust, energie, ontspanning en plezier!🤾‍♀️🌟

🌦Dus vandaag in de challenge geen vage wolkennamen - geen moeilijke systemen - maar kijken hoe ze eruit zien, wat je er in ziet, wat je er bij beleefd. Daar begint namelijk pas echt connectie met de natuur.

Iemand zin in een potje galgje?😇

#wolken #reizen #natuur #connectie #bewustwording #klimaatverandering #natuurcoaching #bergen #lucht #klimaat #weer #buiten #spelen #avontuur #buitensport #hiken #stenen #verwonderen #slowliving #mindset #wandelen #bergsport #buitenisnooitverweg
...

131 3

Maak je droom werkelijkheid!

Ga mee met de 5-daagse natuurlijk persoonlijk leiderschapsweek in september.

Lees meer