coaching In de natuur of online -
samen de volgende stappen zetten

Leven met de herfst

Ben jij klaar om bewuster je eigen leven te leven? Weer aan het roer te staan zonder de connectie te verliezen met jezelf? Wil jij meer leren over de herfst en hoe je op het ritme van de herfst kan leven?

Zonder haast, maar slowliving is het antwoord, om in 3 maanden tijd stappen te zetten in jouw leven. We beleven de natuur, de herfst, gaan stormen trotseren, kleuren ontdekken en met de wind mee genieten, met ons doel voor ogen worden we meer onszelf. Onze True Nature, ons ware zelf, ontdekken we weer door te connecten met de natuur en onze dromen.

Ik doe mee!

Met het seizoen leven - 12 weken herfst

Week 1-4

We gaan op zoek naar balans en verbinding. We kijken terug op onze oogst uit de afgelopen maanden en connecten met de natuur door te wildplukken en voorbeelden te vinden die ons helpen onze verbinding met de natuur te versterken.
– Kleur, fungi, vogels, webben, zintuigen –

Week 5-8

Met onze nieuwe inzichten gaan we verder. Welke stormen hebben we aan te kijken, welke keuzes te maken? Stapje voor stapje ontdek je meer wat je wilt en nodig hebt. We vertragen, en naast storm vinden we ook rust en antwoorden.
– wildplukken, storm, volle maan, dromen, verdwalen-

Week 9-12

Hoewel het iedere dag donkerder wordt en we meer naar binnen keren, worden de eerste zaadjes geplant, de eerste stapjes gezet, het licht wordt gezocht en onze creativiteit gaat stromen. We krijgen helderheid en onze dromen worden helderder.
– wandelen, creatief, licht en duisternis, zaden-

Twaalf weken herfst – we starten 1 oktober

€47,-

De natuur heeft geen haast
en toch komt alles af!
-Lao Zi

.

Daar zat ik dan…

Na vastlopen in mijn werk na mijn studie wist ik dat ik iets anders moest doen. Maar wat? Ik had jaren mijn hoofd gevolgd…die stond aan het roer! En, ja, ik kon wel voelen, maar wel als het mijn hoofd uitkwam.

Lage energie en niet weten wat de volgende stap was, was het gevolg. Ik had geen plan, maar begon weer met kleine dingen doen waar ik bij van werd. Even zonder op de tijd te letten, of het uit te rekenen in geld.

Aan de tafel schilderen, een wandeling in de natuur, herfstbladeren zoeken, wasmiddel maken van kastanjes, en Slow living werd voor mij het antwoord om er weer uit te komen. En door meer te doen waar ik blij van werd, door meer met de natuur en haar ritme te leven, kon ik langzaam weer meer voelen wat ik nodig had! Vertragen, verstillen, opladen en weer stapjes zetten. De herfst weer in je leven laten, pas dan kunnen bloemen weer gaan bloeien in de lente.

Beleef de herfst en vind je True nature

Door weer te connecten met de natuur en jezelf ga jij weer je eigen leven leiden. Je maakt je keuzes met meer vertrouwen en wow, als jij je true nature volgt: hoe mooi zal de wereld dan worden?

Elise studeerde aardwetenschappen en kwam als kind al graag buiten. Op scouting leerde zij nog meer over de natuur en over leiderschap. Na haar studie aardwetenschappen en een korte tijd in het onderzoek, verruilde ze haar kantoor om echt de natuur in te gaan. Ze volgde een coachopleiding en volgde meerdere masterclasses bij inspirators.

Ze leerde over wildplukken, over de slow living, ontbrande haar creatieve kant, en leerde meer over de positieve eigenschappen van de natuur. De connectie met de natuur wordt steeds sterker, en nu is het voor haar tijd om andere mensen mee te nemen de natuur in en hun ware true nature te ontdekken.

Ontdek je True Nature

Ontdek je zelf

Met wekelijkse opdrachten ontdek je wat belangrijk is voor jou. De opdrachten geven inzicht in je leven, je waarden en je doel.

Jouw leven leiden

Ontdek hoe je weer aan het roer van je eigen leven kan gaan staan. Met de support van anderen, durf jij jezelf weer te laten zien.

Ontdek je omgeving

Wekelijks naar buiten met nieuwe natuurkennis. Wat leeft er in jouw omgeving? Leer het kennen en verwonder je.

Voedt jezelf

Ontdek waarmee jij je kan voeden in de herfst. Wat er nu buiten in de natuur groeit en wat je er mee kan maken.

Reflecteren

De herfst gaat over reflecteren en keuzes maken. De opdrachten helpen je terugkijken, inzichten verkrijgen en weer bewuster naar de toekomst kijken.

Helderheid

Wat je wilt? Dat antwoord zit soms ver verstopt. Slow living, vertragen, en tijd voor jezelf geven je in de herfst helderheid op het antwoord.

Slow Living

De tijd nemen zoveel als het kost. Niet om te rekenen in geld of efficientie, maar het natuurlijke proces zijn gang laten gaan. Een wandeling, schilderij, breiwerk of goed gesprek.

Spelen

Hoe vrij voel je iedere dag? Laat je je gaan, speel je met de wind, wat deed je als kind? We gaan weer ruimte maken om te spelen.

Open je ogen

De opdrachten openen je ogen weer voor je omgeving: de wondere natuur, vol connecties, voeding en antwoorden. Je gaat zien en voelen dat er ook een plekje voor jou is.

Dit zit er allemaal bij:

Wekelijks een inzichtsopdracht in je mail
Wildplukinspiratie uit de natuur
Creatieve slow livinginspiratie

Herfst – vind je True Nature €47,-

2021/10/01 20:00:00

Handig om te weten:

Wekelijks ontvang je de inspiratie, maar jij voelt aan wat er past in jouw ritme. Het programma past bij wat er nu buiten gebeurd, en maakt een link naar wat er bij jouw gebeurt. Wil je nog meer vertragen? Dan kan dat. Je hebt 3 maanden de tijd, maar je kan de mails ook over meer tijd uitspreiden.

Meedoen met de inspiratiesessies op maandagavond is vrijwillig. Zie het als een fijne support groep, een circle waar jij je verhaal kan doen en inspiratie kan halen. Kan je een keerjte niet, of alleen de opdrachten helemaal zelf doen mag ook.

Yes! Ik wil meedoen!

Slow Living – De processen hun tijd geven.

Elke wandeling in de natuur levert meer op dan we zoeken
- John Muir

Wat anderen over Elise zeggen

Elise is een zeer gedreven coach die je verder kan helpen met nieuwe inzichten en zorgen voor een boost om zelfstandig verder te werken aan de uitdagingen die je ervaart in je leven. Het traject heeft mij een boost gegeven, waardoor ik nu zelf weer verder aan mijn doelen kan werken. Ik raad het iedereen aan!
– deelnemer Back2Nature traject

Ik heb 2 coaching sessies gehad met Elise. Hierbij zijn we in de natuur gaan wandelen. Elise kon met een hele open houding naar mij luisteren. Van daaruit stelde ze kritische vragen, waarbij ik zelf uitgedaagd werd om ook door de vervelende gedachtes/gevoelens heen te prikken en daar de kern te vinden.
Elise maakte heel fijn gebruik van de omgeving. De natuur en het landschap werden daardoor ingrediënten om via metaforen en symboliek bij waarheden te komen.
Dat vond ik heel verfrissend en zorgde voor een wakkere vorm van denken en voelen. Meer in het lichaam en minder in het hoofd.
Door haar rustige energie en open houding voelde ik mij vanaf het eerste moment veilig genoeg om mezelf bloot te geven en kwetsbaar op te stellen, om zo ook eerlijk te zijn tegen mezelf.
We hebben echt concreet dingen op een rij gekregen. Mijn vraagstukken zijn zeker beantwoord, en na de gesprekken voelde ik veel meer rust in mijn hoofd en lichaam.
M. van der Weij

Het trektochtweekend heeft mij meer inzicht gegeven in mijn manier van leven en waar ik verandering in wil aanbrengen. Elise heeft echt aandacht voor je en houdt rekening met ieders wensen en behoeften.
– Vita Baars

Leven vanuit je True Nature

 • Je wilt zelf meer aan het roer staan aan je leven, soms heb je het gevoel dat je geleefd wordt.
 • Keuzes wil je maken vanuit je gevoel, en dat je hoofd het er mee eens is.
 • Je wilt meer naar buiten, maar dit belandt vaak onderaan de prioriteiten lijst
Yes! Ik wil meedoen!
 • Je bent nieuwsgierig naar wat je kan eten en gebruiken uit de natuur, maar het voelt als te veel om allemaal te leren?
 • Als kind was je creatief, vrij en speels, en dat zou je graag weer willen aanwakkeren
 • Je bent benieuwd hoe je kan gaan genieten van de herst en meer in het moment kan leven.

Wie de schoonheid van de aarde bewondert
heeft genoeg kracht voor een heel leven.
- Rachel Carson

.

.

Wat als we meer ons eigen leven gingen leiden?

Stel je voor: iedereen leeft zijn eigen leven! Minder ‘zo hoort het’, minder angst, en meer doen waar je gelukkig van wordt. We hoeven neit meer in schaarste te leven, maar gaan voor overvloed voor iederen. We hoeven de aarde niet meer te misbruiken, maar leven bewust met de natuur samen, en willen daardoor de aarde juist koesteren. Dat gaat vanzelf wanneer we weer meer met de natuur leven, haar weer bewonderen, respecteren en er meer mee samen zijn. Jij bent natuur.

Wanneer we onze true nature ontdekken, haar volgen en weer connecten met de natuur, dan komt er meer vertrouwen in onze eigen keuzes. Dan kiezen we wat belangrijk is voor onszelf, en anderen.

Dan creeeren we dingen, ondernemingen, en worden dromen waar die de wereld een stukje mooier maken.

De herfst geeft ons

Helderheid

Prioriteiten

Verstilling

Vertraging

Zachtheid

Zaadjes

Zintuigen

Storm

Licht & duisternis

Samenzijn

‘Jullie zorgde voor een veilige en ontspannen sfeer waardoor iedereen zichzelf kon laten zien en aan zichzelf kon werken. Een origineel concept: de natuur werd gebruikt om tot inzichten te komen.

Is het iets voor mij?

12 weken leven met de herfst
€47,-

Zeker, want jij:

 • Bent nieuwsgierig naar je omgeving
 • Wilt er graag op uit
 • Bent benieuwd naar de positieve effecten vand e natuur op jouw leven
 • Maakt graag keuzes op basis van je oervertrouwen
 • Leert graag meer over wildplukken
 • Wordt graag weer vrijer en creatiever, samen met de slowlivingtips
 • Persoonlijke ontwikkeling is iets waar je van houdt

Maar wellicht niet zo geschikt als jij:

 • Geen half uur per week hebt voor de opdrachten
 • Liever alles leert uit een boek dan uit een mail
 • Je liever live alles leert
 • Je persoonlijke ontwikkeling te spannend vindt

 

Even sparren of dit wat voor je is?

Duik diep de natuur in
en je begrijpt alles beter
- Albert Einstein

Wanneer je leeft met het ritme van de natuur

 • Dan ervaar je meer rust en kan je beter herstellen na drukke periodes
 • Je vaart meer op je intuitie en voelt vertrouwen in je volgende stappen
 • Je voedt je uit de natuur
 • Je weet dat er betere en mindere momenten zijn voor bepaalde keuzes
 • Verspil je geen onnodige energie
 • Connect je meer met je omgeving, waardoor je meer in het moment leeft. Geen haast, stress, maar makkelijker kunnen zijn in het hier en nu
Ik kies voor connectie met de natuur

Wanneer je investeert in jezelf neem je de inzichten die daaruit voortkomen je leven lang mee.

Als een soort rente, leef je de jaren daarna met de kennis die je vandaag op doet.

Je hoeft niet nu te investeren, jij weet het juiste moment. Als je denkt, ja ik leef graag vanaf vandaag al meer in het ritme van de natuur, dan ben je van harte welkom.

Aanmelden voor het herfsttraject

Mini-herfstpakket:
47,-

 • 1 inspiratiemail per week
  • om jezelf, op je eigen tempo in beweging te houden
  • voor inspiratie over wildplukken, wandelingen en mooie inzichtsoefeningen op een werkblad

Herfstpakket
397,-

 •  Live dag op zondag 6 november
 • Wekelijks samen inchecken op maandagvond met gelijkgestemden
 • Coachopdrachten en inzichtsoefeningen in de mail
 • Natuurinspiratie
 • Creatieve inspiratie
 • Wildpluk inspiraite
 • Het Slow livingboek van Eva Krebbers
 • Aan het begin een gratis gesprek met Elise over je dromen.

Herfst – vind je True Nature

2021/10/01 20:00:00

Tijdens de livedag

– zijn we een dag met elkaar in de natuur

– ontdekkingswandeling in stilte

– samen eten van het vuur, met ingredienten uit het seizoen

– Verrassingsworkshop

Na 3 maanden:

– Heb je geleerd hoe je meer aan het roer van je leven kan staan

– Ben je je bewust van je omgeving, de natuur, de mensen, je werk.

– Heb je leren vertrouwen op je gevoel

– Heb je leren wildplukken in de herfst

– Maak je weer tijd voor je eigen (kind) creativiteit

– ben je je bewust van je omgeving, waardoor je keuzes gaat maken met positieve impact op je omgeving.

De herfst

Het herfstprogramma is ontwikkeld om mensen weer meer te connecten met de natuur! En dat is hard nodig, want het gaat niet zo goed met ons, de natuur en de aarde.

Er is veel stress, we zijn meer zoekend naar wat we willen dan ooit, we zijn de connectie met de natuur kwijt wat er voor zorgt dat we meer aardes gebruiken dan we hebben. We maken keuzes die grondstoffen uitputten en de lucht vervuilen en het klimaat verwarren. We mogen weer connecten met de natuur, weer vertrouwen op onszelf en gaan staan voor onze eigen positieive impact die we willen maken op de aarde.

Iedere persoon is even belangrijk – leef weer met het ritme van de seizoenen, vertrouwen op jezelf en maak keuzes die goed zijn.

Ik kan niet iedere maandag, is dat een probleem?

Ik meld mij aan voor 12 weken leven met de herfst