laat je inspireren Ga mee! Reconnect met de natuur en jezelf
en ervaar wat de natuur met je doet

Gratis Herfstchallenge

Om te leven in het moment mogen we dagelijks weer even dat vakantiegevoel ervaren in eigen land. Sterker nog, in je eigen omgeving. Geen spanje of Australie, maar je eigen achtertuin en dagritme als inspiratie. Leven in het moment en reconnecten met de natuur is goed tegen stress, maakt je creatiever, is goed voor je gezondheid en het helpt je beter te voelen wat je wilt.

Doe je mee? Ontvang van 20 tot 24 september iedere ochtend leuke inspiratie, met prikkelende vragen en uitdagingen om zelf te ervaren wat iedere dag een vakantiemomentje in de natuur met je doet. Laat je uitdagen in de herfst!

Ja! Ik doe mee met de gratis herfstchallenge

Van maandag 20 tot vrijdag 24 september gaan we met elkaar de uitdaging aan weer meer te connecten met de natuur. Meer te genieten van buiten, slow living te leven en de aarde beter leren kennen. Doe mee en win ook superleuke prijzen!

Op 21 september start de herfst. Wat kunnen we vandaag wildplukken? Wat gebeurt er in de natuur? Wat kunnen we maken, bakken, creeeren? Wat zien, horen, voelen, ervaren we? De dagen worden korter, maar onze todo-lijst blijft lang. Daarom leggen we ook de link naar ons zelf: welke keuzes maken we vandaag nog voor 2021? Waar krijg ik nu nog energie van?

🌟Iedere ochtend een fijne natuuropdracht in je mail. 🌍De keuze om samen de dag te starten. 🌿Gratis extra achtergrondinformatie over de natuur in de herfst 🌟 -

Door je aan te melden geef je toestemming dat je mailadres gebruikt wordt voor het toesturen van de challengeopdrachten en af en toe een leuke nieuwsbrief. Je kan je altijd afmelden.

Missie? Energie⬆ Vertrouwen⬆

Heerlijk dromen en het dan ook doen!

Er valt zoveel te vertellen, ontdekken en te delen over natuur, mindset, slow living en duurzaamheid dat ik op Instagram aan 1300 volgers dagelijks hierover inspiratie ben gaan delen! De zoektocht naar geluk, geluk ervaren in de zoektocht en ontdekken wat de volgende stap is, hoe je weer op staat als het even tegenzit, ik zoek het allemaal uit.

Volg @metdewindmee op Instagram

Dagelijks natuur, slowliving, outdoor en mindsetinspiratie

Bewust zijn van de omgeving, onderdeel zijn van de natuur en verbonden voelen met de systemen op aarde heb ik met de paplepel ingegoten gekregen.

Voor mij zo normaal, dat ik af en toe mis dat dat voor anderen misschien wat minder normaal is. Ergens dus ook logisch dat veel mensen zich niet druk maken om klimaatverandering, vervuiling, ontbossing en ontginning. Connectie met de aarde is dus ook hard nodig om ons weer onderdeel van deze planeet te voelen. Plus wat het ons allemaal oplevert in de zin van rust, energie, ontspanning en plezier!🤾‍♀️🌟

Ga mee!

Nieuwe dag, nieuwe tocht. Zelf plannen, uitwerken, lawine- en weerbericht ontrafelen en dan de groep met vertrouwen meenemen in het plan.

Wat doe jij het allerliefst?

Met @360explore in de #chablais
#wintersport #sneeuwschoenwandelen #foresttherapy #shinrinyoku #bergwandelen #buitenleven #slowliving #truenature #sneeuwpret #alpenglow
...

94 4

Groetjes uit Frankrijk - en dat deze foto een remindertje mag zijn om ook je eigen dromen te gaan volgen.

Iedere droom begint met het toelaten van de kriebelende terugkerende gedachte, een stil verlangen. In deze tijd van het jaar, eind janauri, mag je er stil aan woorden aan geven en ontdekken wat je echt wil.

We kunnen altijd even bellen om dit samen te doen, mocht je nog niet zo goed weten wat je wilt.

#bergbeklimmen #bergwandelen #hiken #sneeuwschoenwandelen #iml #buitenleven #wandelcoaching #dromen #shehikes #1000uurbuiten
#hiking @thehike.nl #wandelen #bergeleven
met @360explore
...

134 3

Zelfs de wildste, vrije rivieren zoeken continue naar balans. Hun vrijheid loopt samen met de grenzen door oevers, bomen, en ruimte. Maar daaronder zit altijd het wilde ongetemde dat die vrijheid volgen wil door de ruimte pakken die er is.

Zo is het ook bij ons. Onze vrijheid die wij ervaren is ook een balans tussen de hoeveelheid ruimte die we krijgen van onze omgeving en die we onszelf geven. Als mens zijn we echter heel goed in staat onszelf extra in te dammen....door overtuigingen, grenzen, angsten en de angst om onszelf 100% te zijn en de ruimte volledig te nemen die er voor ons is.

Rem jij jezelf? En om in aardetermen te blijven spreken: welke dammen, dijken, bruggen ervaar jij? Wat wil de ongetemde, wilde, true nature jij nu echt?

Je kan het getemde herkennen doordat er een gevoel, droom, gedachte is die maar niet weg te stoppen is. Stil is ze soms, maar nooit 100% afwezig. Het is tijd om te luisteren wat de wilde jij wil 💫

Hoeveel % van de echte jou krijgen wij dagelijks te zien? Deel jouw percentage in de comments ⤵️

Kom je er niet uit? Ik ben er om gratis 30 min met je mee te luisteren, deze en volgende week.

📸van zuslief @veerle_northwind

#ongetemdleven #balans #vrijheid #outdoorlife #buiten #natuur #yoga #truenature #shinrinyoku #hiken #zonsondergang #coaching #natuurcoaching #bergen #bergwandelen #shehikes #femalebackpacker #wandelcoach
...

128 4

Goede voornemens komen toch niet uit.

Toch?

Ik doe niet perse aan goede voornemens, ik kies liever een intentie of thema. Zo kan je in iedere keuze die op je pad komt voelen welke het dichst bij je intentie/thema zit en als je toch voor het andere kiest dan doe je dit in ieder geval bewust. Zo zit er geen afkeer tegen het oude (alsof je eerder niet goed was) en leg je een positieve uitdaging in het nieuwe.

Thema's kunnen zijn: je energie op pijl houden, voor je lijf zorgen, financieel groeien, kwaliteit over kwantiteit, sociale verbindingen, avontuur.

Welke intenties heb jij voor 2022 gezet?

#uitzicht #doelen #voornemens #hiken #wanderlust #oppad #edelherttrail #uitkijktoren #natuurcoaching #dromen #wandelen #maasduinen #ayacucho #deuter #buitenisnooitverweg #toekomst

Foto door @annnne3
...

153 8

Dit is het! Het moment waarin de omstandigheden precies goed zijn voor iets unieks: Wanneer de juiste temperatuur, luchtvochtigheid, schimmel en hout kan dit natuurfenomeen ontstaan. Soms moeten de omstandigheden perfect zijn voor een beetje magie💫
En zo werkt er nog veel meer buiten, en binnen, prachtig samen. Ieder klein ding dat je doet en kiest heeft invloed op het volgende in je leven.

Dan kan je maar beter dan helemaal als jezelf doen toch?

In januari is er nog plek voor 2 nieuwe coachklanten (online/wandelend). Wil jij weer ontdekken wie je in de basis bent. Zijn en weer keuzes maken volgens je True Nature? En ervaren welke keuzes en volgende stappen daar van nature uit gaan ontstaan? Stuur een dm voor een kennismakingsgesprek.

#ijshaar #natuurfenomeen #natuurcoaching #buitenleven #outdoorlife #wonderen #bewonderen #frilufsliv #wanderlustnl #natuurcoaching
...

101 0

Struinen door niemandsland. Wat is Nederland mooi! Dag 3 van m'n 8-daagse hike die ongeveer de #edelherttrail volgt van @snpnatuurreizen ging dwars over de duinen en heide bij kootwijk. Prachtig, en zo stil en leeg!

Morgen over de Hoge veluwe. Even schrikken dat dat geen openbaar terrein is.

Bij ieder hek maak ik mij even zorgen: wat hekken we hier af? Wa houden we tegen? Verbinding met de natuur krijg je door er onderdeel van te zijn, niet door langs een menselijk hek te lopen. Neemt niet weg dat ik mij niet kan indenken dat het af en toe nodig is...en waarom dan betaald? Morgen gaan we het ontdekken.

Ik kijk er naar uit om weer met fijn gezelschap op pad te gaan💫
Deze week is vol! Maar mee op ee 2-daagse? Check de link in bio voor de 3 opties tot de zomer.

#hiken #veluwe #wandelen #rondtrekken #struinen #wandelschoenen #heide #natuurcoaching
...

123 9

Slapen in een zelfgemaakte iglo, dat vonden jullie net zo leuk als ik! Wat voor gekke avonturen ga jij in 2022 beleven?

Zie je het nog niet voor je, maar heb je wel zin in avontuur? Wandel dan een dagje mee volgende week op de veluwe. De dagen maandag, dinsdag en woensdag zijn nog vrij.

Fijne avond💫

#oudjaarsavond #avontuur #iglo
...

63 1

Lieve woorden van een avontuurlijke vrouw die ik mocht coachen dit jaar.

Alle emoties mochten er zijn, maar onder die laagjes zat de echte jij. #truenature

#dankbaar #terugblikken #review #groei #persoonlijke ontwikkeling
...

46 0

Tijd voor avontuur! Hoe spannend ook, ieder avontuur begint met een droom. Vervolgens mag die droom rusten om na een tijdje uitgesproken worden. En wanneer de droom niet weggaat, dan weet je dat je er iets mee moet. Nu, of jaren later...jij bepaalt.

Het is zo makkelijk om grote dromen niet te gaan volgen. Onhaalbaar! Ook ik dacht dat vaak. Nu weet ik dat veel meer kan dan je in eerste instantie denkt.

Na de fysieke drempels volgen vervolgens vaak ook de angststemmetjes...de stemmetjes die niet zo van verandering houden en je willen beschermen tegen (foute) keuzes, maar ook je remmen voor nieuwe (goede) keuzes. Pas als je die durft aan te kijken kom je pas echt vooruit richting die droom.

Zo droom ik van mongolie, maar pisde ik in mn broek van angst bij de gedachten daar rond te rijden. Nu 1 jaar later, met een vertrektdatum gepland, kan ik niet wachten te gaan! Ik droomde van fulltime ondernemen, en 4 maanden later zei ik mijn baan op, en here I am.

Volgende week start ik een klein avontuur: 8 dagen lopen dwars over de veluwe. Ik slaap onderweg in hutten, en neem alleen een schrijfblokje, laptop om te werken aan nieuwe dromen en wat wandelgear mee. En, jij kan een dag mee met deze midwinterescape.
Voor de prijs van 2 coachsessies loop jij een dag mee en kijken we naar jouw dromen en het nieuwe jaar. En, als je voor een echte escape wilt, dan kan je blijven tot de volgende ochtend. Iedere hut heeft bedden genoeg, en zo ben je er echt even tussen uit.

Start zondag 2 januari, einde op zondag 9 januari. Er is nog plek op 3, 5, 6, 7 januari om een dag mee te lopen. DM voor meer info.
Je bent welkom! Op naar een avontuurlijk 2022.

#avontuur #bergen #veluwe #patagonie #backpacken #wandelen #trektocht #rondreizen #avontuurlijkevrouwen #oppad #edelherttrail #natuurcoaching #reizen #goedevoornemens #dromen #doelenstellen #loa #trekkershutten #wanderlust #outdoor #outdoorlifecoach
...

125 3

🌟In de nacht na de nieuwe maatregelen heb ik besloten de eerste week van januari een trektocht te gaan lopen in Nederland van 2 tot 9 januari. Op pad, laten leiden door een mooie route, een boekje mee en fijne overnachtingen bij vrienden op de fiets of elders. En jij mag mee.

Op deze 8 dagen nodig ik 8 mensen uit een stukje mee te wandelen. Maximaal 1 persoon per dag. Dat stukje route staat in teken van jou. Wellicht boek je een escape uit je drukke huis voor een dagje, of is het tijd je nieuwe plan het universum in te slingeren en ben ik de eerste om het aan te vertellen om het jezelf te horen zeggen.

🌟De midwinterescape🌟

De escape uit het dagelijkse om te kunnen uit- en inzoomen op jou.

Waar? Laat je verrassen, maar ergens midden Nederland
Incl. vooraf en 3 weken na afloop een incheckmoment.

Deze midwinterescape vindt plaats; sneeuw, zon, warme chocomel, een winterduik of meditatie, ik heb er zin in. Het kan ook donker zijn, regenen, waaien, blaren, ook dan komen we onszelf tegen.

Ik snap dat je eerst meer wilt weten, suddertijd nodig hebt, of gelijk denkt: ja, dit is wat ik nu nodig heb! Dat mag allemaal: dus vraag me voor meer informatie, en laat weten welke dag je voor jezelf wilt kiezen.

Wat kost een midwinterescape voor jezelf? 150,- voor een dagdeel of 250,- voor 23u incl overnachting. Dit is ongeveer gelijk aan 2 coachsessies, maar nu hebben we een hele dag.

#midwinter #kerst #mindfulness #trektocht #stilte #nieuwjaar #wandelen #oppad #edelherttrail #voornemens #goedevoornemens #intentions #hiken #hike #wandeltocht #veluwe #licht
...

32 1

Winterdagen - de ideale dagen om slowliving te omarmen. Waar heb jij de tijd voor genomen deze week? Of waar ga jij nog tijd voor maken?

#natuur #winter #seizoen #slowliving #coaching #prioriteiten #mindset #tuin
...

68 1

midwinterescape // Ff zitten...m'n hoofd maakt nog overuren van de vele kleine dingen die ik graag vandaag nog afgerond wil hebben. Herkenbaar? Terwijl deze tijd juist voor afronden, loslaten en afscheid nemen van het oude is, zodat we heerlijk nieuw aan het nieuwe jaar kunnen beginnen.

Maar hoe pak je dat aan, terwijl je hoofd nog druk is? Een paar kleine tips

- Doe de 5-minutenversie, geleerd van @alexmalonenl. Hoe groot je doel ook is, maak het zo klein mogelijk en doe het (wel).

- Plan je tijd, want iets duurt altijd net zo lang (of net wat langer) dan je er voor neemt.

- Wees eerlijk: wat je nu doet, moet dat echt nu? Schuif alles voor na de kerstvakantie ook echt naar na de kerstvakantie...en is de afspraak samen, dan is de ander daar ook blij mee.

- Leg deze week een blad in je kamer genaamd 'afscheid'. Elke keer als je er langs komt schrijf je iets op. Zo neem je jezelf mee in het ritme en thema van deze tijd. Hetzelfde doe ik met een blad genaamd 'dankbaarheid'. Op deze manier doe ik mee met de challenge van @ik.wil.hiken

- Plan microbreaks, even een luchtje scheppen helpt. Helemaal als het buiten is. Juist in de drukte van kerstverplichtin...uhh feest.

En, verdwijnt je me-time als sneeuw voor de zon? Boek dan me-time, deze investering is goud waard. Zo kan je tussen 2 en 9 januari een dag met mij, buitencoach, op pad. Ik loop een trektocht en jij kan een dag mee (1p p/d). Locatie: Nederland. Deze dag werken we jouw dromen uit, kijken we twijfels aan, en mag jij er zijn zoals je bent. Wandel mee met de #midwinterescape.

- Dit aanbod is alleen voor instavolgers en mailinglistlieverds. -

#wild #trektocht #buitenisnooitverweg #wandelen #buitensport #lezen #wildernis #avontuur #edelherttrail #cherylstrayed #outdoor #buitencoach #natuurcoaching #dromen #metime #goedevoornemens #hiken #hike #femalebackpacker

foto: @oog.in.oog.fotografie
...

64 1

Throwback naar avontuur, reizen, vergezichten en waanzinnige wilde.....riviersystemen. Natuur die ongetemd is en waarbij processen de vrije loop hebben. Ja, daar maak je mij blij mee 🙂 Net als van mensen die hun dromen volgen en hun ongetemde versie van zichzelf willen zijn.

Coaching en buitenavonturen vind je dan ook zeker op het visionboard voor 2022!

Welke dromen heb jij voor volgend jaar?

28 en 29 dec zijn er 2 momenten om samen visionboards voor 2022 te maken. Live of online. Check de link in bio om te boeken (nog even met korting).

#patagonia #delta #trektocht #rewilding #wildnature #rivieren #natuurbeleving #buiten #eindevandewereld #floortje #meanderen #avonturen #avontuur #dromen #loa #femalebackpacker #femaletravel #paradijs #manifesteren #powervrouw #ruig #bushcraft
...

88 3

Nog 1 week tot midwinter - tijd om af te ronden, in stilte te zijn, reflecteren en dromen.
Hoe besteed jij deze laatste 'herfst'week?

Deze donkerste weken zijn voor wonderen 💫 tijd voor afronden, afscheid, dromen en gewoon zijn.

Wil je samen op pad in de kerstvakantie? Je weet me te vinden.

#schaatsen #water #millingerwaard #natuur #stilte #winter #rust #natuurbeleving #mindfulness
#herfst #samen #gesprekken #reflectie #outdoor #magisch
...

39 1

Wel met elkaar verbinden, naar buiten, yoga en intenties voor 2022 zetten, maar niet met een groep samen hoeven komen?

Samen met Eline van @dosisgeluk vonden we een oplossing die past bij deze tijd: een mix tussen online en offline zonder de diepgang kwijt te raken.

Jij blijft thuis en creeert me-time of nodigt een paar leuke vriendinnen uit waarmee je het jaar wilt afsluiten. Via zoom en per post ontvang je alles om je eigen oudjaarsquest te lopen, online delen we en komen we in het nu door een fijne les yin yoga.

Daarna ontstaat er bij je thuis en online een ruimte om begeleid een mooie moodboard te creeeren waarbij je je intenties voor 2022 helder krijgt. Door ze te delen worden ze concreet en zet jij je eerste stap naar je droom.

Escape de rat-race en kies een paar uur voor jezelf om in te checken in de kerstvakantie. Wat wil ik?

Ja, het is wel met online. Maar juist nu moeten we nog even creatief zijn, en dat verbinden online kan hebben we inmiddels al ontdekt.

Meedoen met deze mooie middag op 29/12? Er is nog plek, en een vriendin schrijf je gratis mee in.

En na het inschrijven....houd je brievenbus in de gaten 💌

#mindset #loa #debron #yoga #inchecken #natuurcoaching #reflectie #samen #verbinden #oudjaar #nieuwjaar #vriendinnen #natuur #yin #intenties
...

28 3

🔥 Korting 🔥 De data voor de true nature hikes in 2022 staan online. We gaan 2 (of 3) dagen offline de natuur in. Hiken, praten, stilte en ondertussen staan we stil bij jouw intentie voor het nieuwe jaar.

Welke keuze wil je maken?
Welke twijfel mag gehoord worden?
Welke wereld ligt er op je te wachten als je durft en gaat?

🌱Ontdek nieuwe paden en je true nature🌱

De hikes zijn soms pittig, we lopen de hele dag. Tegelijkertijd hebbem we de tijd, maken we een vuurtje en slapen we onder de magische sterrenhemel.

We gaan in kleine groepjes, max. 3 personen en lopen in de omgeving van Nijmegen. Materiaal kan ik je lenen.

💫Vandaag te boeken met 10% korting 💫 met de code claudia10 vanwege de mooie adventkalender van @claudiaverloop (de 10% krijg je binnen een paar uur automatisch teruggestort).

Check jij in 2022 in bij jezelf en boek je me-time en selfcare zodat je echt tijd maakt voor jezelf?

Eerst even bellen of dit bij je past? Je bent welkom🌱

#trektocht #wandelen #plannen #hiken #wanderlust #slowliving #microavontuur #natuurcoach #2021 #winter #bezinnen #mindset #natuur #buitenleven #truenature #zijnwiejebent
...

33 1

Maak je droom werkelijkheid!

Ga mee met de 5-daagse natuurlijk persoonlijk leiderschapsweek in september.

Lees meer