Gratis lentechallenge

Om te leven in het moment mogen we dagelijks weer even dat vakantiegevoel ervaren in eigen land. Sterker nog, in je eigen omgeving. Geen spanje of Australie, maar je eigen achtertuin en dagritme als inspiratie. Leven in het moment en reconnecten met de natuur is goed tegen stress, maakt je creatiever, is goed voor je gezondheid en het helpt je beter te voelen wat je wilt.

Doe je mee? Ontvang van 14 tot 18 maart iedere ochtend leuke inspiratie, met prikkelende vragen en uitdagingen om zelf te ervaren wat iedere dag een vakantiemomentje in de natuur met je doet. Laat je uitdagen in de lente!

Aanmelden LENTEchallenge

Missie? Energie⬆ Vertrouwen⬆

Heerlijk dromen en het dan ook doen!

Er valt zoveel te vertellen, ontdekken en te delen over natuur, mindset, slow living en duurzaamheid dat ik op Instagram aan 1300 volgers dagelijks hierover inspiratie ben gaan delen! De zoektocht naar geluk, geluk ervaren in de zoektocht en ontdekken wat de volgende stap is, hoe je weer op staat als het even tegenzit, ik zoek het allemaal uit.

Volg @metdewindmee op Instagram

Dagelijks natuur, slowliving, outdoor en mindsetinspiratie

Bewust zijn van de omgeving, onderdeel zijn van de natuur en verbonden voelen met de systemen op aarde heb ik met de paplepel ingegoten gekregen.

Voor mij zo normaal, dat ik af en toe mis dat dat voor anderen misschien wat minder normaal is. Ergens dus ook logisch dat veel mensen zich niet druk maken om klimaatverandering, vervuiling, ontbossing en ontginning. Connectie met de aarde is dus ook hard nodig om ons weer onderdeel van deze planeet te voelen. Plus wat het ons allemaal oplevert in de zin van rust, energie, ontspanning en plezier!🤾‍♀️🌟

Ga mee!

Steeds beter luisteren naar alle stemmen die invloed hebben op het systeem - vorige week ging ik er mee aan de slag in zowel het menselijke systeem als het natuursysteem.

Twee dagen Voice dialogue training met Judith Budde en Karin Brugman en een dag aan het werk met het opstellen van landschap (systemisch) met Martine Verweij en David van Zelm van Eldik. Het leerde mij opnieuw te duiken in de onderstroom die zorgt voor de uitspattingen die we zien bovenstrooms:

zoals sabotage, twijfel, ruzie, maar ook goede samenwerking en vooruitgang. Wat speelt er dat we niet zien of horen? Wat drukken we weg, luisteren we niet naar of is uit verbinding?

Of ik je nu 1-op-1 coach of mee naar buiten neem het gebied in op zoek naar antwoorden, het systeem nemen we mee. Want er is pas een oplossing als alle stemmen genoeg gehoord zijn en het bewuste ego vandaaruit een eigen keuze kan maken. Ook als het gaat om gebiedsontwikkeling.

Zo ontdekte ik de overeenkomst tussen voice dialogue coaching en systeemopstellingen (in de natuur). Want we kunnen ook in dialoog met de omgeving, ja de nauur! Ook dit is een systeem in beweging met een onderstroom die voor reuring zorgt bovenstrooms.

-----

Ik kan er niet meer omheen dat ik ook een missie heb in het 'aarde-wijs' worden van de mens. Dat kan door jou/je organisatie mee naar buiten te nemen en op ontdekking te gaan naar je plek en de volgende stap. Ik sta hierin open voor nieuwe uitdagingen.

Ook gaan we van 30 juni-2 juli 3 dagen op pad. Rugzak op en de connectie met de natuur herstellen en met jezelf verdiepen. Er zijn nog 3 plekjes.

Foto van mijn eerste fietstocht in mijn eentje naar opa en oma. Van kind zijn, lef zijn, zelfstandig, de wereld in en soms een beetje te zelfstandig 😉

#voicedialogue #systeemopstellingen #coaching #natuur #rechtenvandenatuur #onderstroom #slowlivinghike
...

Keuzes, twijfels, loslaten, nee zeggen en iets anders toelaten. Niemand zegt dat dat makkelijk is. Ontdekken wat het lastig maakt voor je, kan je wel maanden aan twijfels schelen. Blijf jij vaak lang rondlopen met twijfels?

#keuze #voicedialogue #coaching #natuur #lente #groei
...

In ieder van ons zit een avonturier! Mag ze weer naar buiten?

Die avonturier in ons geeft een signaal wanneer we te veel in onze comfortzone blijven, achter ons bureau blijven hangen of die wereldreisdroom maar blijven uitstellen. De avonturier wil namelijk nieuw! Adrenaline! Op de voorsteven van het leven staan! In het moment leven, loslaten en verrast worden.

Maar hij (of zij) wordt al snel klein gehouden in ons leven. Zeker als er wat minder ruimte voor je was vroeger. Je niet met vieze broeken naar binnen mocht, en op de paden moest blijven.

En nu je wat ouder bent en weet dat zekerheid en veilgheid met een zekere baan, contract en binnen de paden ligt, hoor je de avonturier alleen nog fluisteren.

Zullen we weer?
Mag ik naar buiten?
Zullen we echt niet voor onszelf beginnen?
Baan opzeggen?

De avonturier wil ook aan het stuur van je leven!

Horen wat jouw avonturier wil en ontdekken hoe dat veilig kan? Boek een losse lente sessie online of in het bos.

#avontuur #voicedialogue #natuur #moedig #innerlijkekracht #innerlijkerust #dromen #verlangen #nieuwestap #bos #reizen #natuuronderneming
...

Rugzak op en gaan. Tijdloos struinen met je gezicht in de zon, wind in je haren en je vingers langs takjes, bladeren en lucht.

In de avond zetten we ons tentje op in de natuur, maken we een vuur en checken we in bij onszelf en de ander.

Op zaterdag neem je een duik in het onbekende! Met creativitieve natuuractiviteiten, natuuroefeningen en in het water.

Je komt weer in beweging, je gedachtes worden rustig en je energie gaat weer stromen. We lopen ongeveer 15 km per dag met al onze spullen op onze rug. Die spullen kan je evt huren, voor als het je eerste keer is.

Tijd voor bloemen, vogels, vuur, kleur en vertraging.

En omdat die eerste keer is, ontvang je het slow living boek van @tumbleweedandfireflies
🌿

Het weekend van 30 juni-2 juli gaat definitief door.

Omgeving Nijmegen
Max 5 deelnemers
Aanmelden/info via website of berichtje

#slowliving #natuurconnectie #groen #vertragen #hiken #bewegen #verstillen
...

Hoop | Ik zag deze week de eerste bloesemboom in bloei! Het is nog heel vroeg, maar er is altijd iets met die eerste bloesem. Net als met de eerste bloembolletjes die uitkomen, zoals de sneeuwklokjes en krokus. Alsof het onze hoop bevestigd dat het warmer en lichter wordt, en alsof het bewijst dat continue in een beweging zitten. Ook ik hou er van, en haal er hoop uit.

Want eerlijk is eerlijk, verandering duurt ons vaak te lang. En, nu met het eerste lentegebloei erbij, wordt bevestigd dat we eindelijk zichtbaar mogen worden. Eindelijk boven de grond uit mogen komen. Onze ideeen mogen delen om feedback te ontvangen. Natuurlijk mag je dat doen wanneer je wilt, maar als je dat doet in het ritme van de natuur, dan leg je wat meer de energie in de voeding en het wortelen. De lente is het kantelpunt naar meer licht dan donker, maar, de vorst kan er nog wel overeen gaan.

Ook ik wil je deze week uitdagen om langzaam boven de grond te gaan piepen met je nieuwe ideeen en gedachtes en de wereld te gaan ontdekken. Ga niet gelijk een strijd aan met iemand, maar laat wel je hart horen.

Ook zin om weer op gang te komen? Boek dan een losse Lente Sessie: In 60 min kom je uit je hoofd, in beweging en voel je weer de energie om voor nieuwe plannen te gaan. Link in bio.

#lente #seizoenen #natuurcoach #buitenleven #outdoorliefhebber #outdoor #stralen #zonnetje #beweging #plannenmaken #doelenstellen
...

Losse Lente-sessies | Deze week❤️

Afgelopen week was ik op een prachtige training over systemisch werken. Alles komt daar samen: je hoofd, je hart, je lijf, de ruimte, je familie, je vrienden, je omgeving, je verlangens....en de balans tussen geven en nemen. We leerden er prachtige vragen te stellen en fijne methodes om tot antwoorden te komen. En wow, het stroomt!

Deze week heb ik nog tijd in mijn agenda vrij, en heb ik beschikking over een fijne praktijkruimte. En om de beweging gaande te houden, maak ik eenmalig een week ruimte voor losse sessies.

Merk je dat je al een tijdje met een vraag loopt? Zit je in een situatie waarbij er voor je gevoel 'iets niet helemaal klopt'. Wil je vooruit, maar zie je niet waarheen of gaat het te langzaam? Dit zijn voorbeelden van situaties die met behulp van systemische vragen beantwoord kunnen worden. Het is maatwerk, dus als een andere methode beter past, dan switchen we ter plekke.

In de link in bio kan je zien wanneer ik nog tijd heb en direct een sessie inplannen.

Is het tijd voor Lente? Let's hope so ✨

45-60 min
30,-, 50,- of 70,-, afh van hoeveel je te besteden hebt.

#coaching #natuurcoaching #systemischwerken #systemischdenken #wortelen #coachvraag #natuur
Foto: pexels
...

Niet iedere dag is productief. Niet iedere dag komen dromen uit, worden todo-lijstjes afgemaakt en sta je met een glimlach op.

Daarom is er even tussenuit gaan, soms het beste wat je jezelf kan gunnen:

🧡Uitzoomen
🧡Inchecken bij de vraag: wat is belangrijk? Voor mij, voor de ander, voor de aarde?
🧡 In contact komen met je gevoel
🧡 En tijd maken om daadwerkelijk de antwoorden op je vragen te kunnen horen

Juist in de vertraging volgt de helderheid, het genieten, het mindful-zijn. En kan je nu al het leven leven waar je zo hard voor werkt🌿

Ga mee met de volgende Slow Living Hike van 8 tot 10 april:
3 dagen struinen, offline zijn, vertragen, creativiteit, kamperen, natuurinspiratje en weer opladen. Rugzak op en gaan. De enige hike waar het pad het doel is.

Nijmegen
Max 5 deelnemers
325,-
Meer info via dm

P.s. deze foto was in de eifel, waar ik startte met mn opleiding tot bergwandelgids.

#hiking #sneeuw #winter #levenmethetseizoen #natuurliefhebbers #slowliving #natuurcoaching
...

Ik, Elise (32), ben vanalles. We proberen mensen vaak in een hokje te stoppen, zodat duidelijk is wat iemand doet en kan. Maar zo simpel is het helemaal niet. Zo ontdekte ik al vroeg dat ik enorm van tijdloos struinen in de natuur hou. Maar ook van breien op de bank voor de kachel en spelletjes spelen met vrienden. Ik heb dus meerdere kanten, net als jij, en die willen soms verschillende dingen.

Die kanten in mezelf leer ik steeds beter kennen, en van al die kennis heb ik mijn beroep gemaakt. Als je met mij op pad gaat, duiken we ook in jou: wat heb je in huis? En wat willen al die kanten in jou?

Juist als die kanten verschillende dingen willen, dan wordt het lastig (en interessant). Zo clashen ‘zekerheid’ en ‘avontuur’ nog wel eens. Of ‘zelfstandig zijn’ en ‘hulp kunnen gebruiken’. Door middel van natuurcoaching en voice dialogue (in gesprek met al die kanten van jou), ontdekken we welke volgende stap je te zetten hebt op je eigen pad. En ja, daarin denk ik met je mee, hou ik je een spiegel voor, kan ik confronteren en mee oplossingen vinden.

Met mij op pad mag je jezelf zijn. Kom in je outdoorbroek of meest vrouwelijke verschijning, het mag beide.

Er is weer ruimte om 1 op 1 aan de slag te gaan met de stemmetjes.

En, van 8-10 april gaan we samen de natuur in: Slow Living Trektocht. Jezelf ontdekken, offline, natuurverwondering, en hiken.

Via de bio boek je 30 minuutjes in m'n agenda waarin we eerst kennismaken met elkaar🌿

@oog.in.oog.fotografie
#voicedialogue #coaching #natuur #hiken #slowliving #waarheid #eerlijkheid #moed #buitenleven #persoonlijkeontwikkeling
...

Feest, korting, en 🌿coaching

Het is FEEST!
Want drie jaar geleden schreef ik De Windacademie in bij de kamer van koophandel. In die jaren heb ik mij ingezet om mensen weer met zichzelf en de aarde te verbinden. En, dat doe ik nog steeds met heel veel liefde! Dankbaar voor jullie op mijn reis in de afgelopen jaren, reis je mee in 2023?

Om het feest te vieren, gun ik jou ook een heldere start in 2023 waarin je vol vertrouwen je koers vaart. Daarom bied ik het korte coachprogramma 'Je Koers Bepalen' voor 50% korting aan, aan iedereen die tussen 4 en 8 januari een ontdekkingscall boekt.

Je Koers Bepalen:
Is een coachprogramma van 1 dagdeel waarin we live of online je 2023 een kickstart geven. Je krijgt mijn onverdeelde aandacht, feedback, kritische blik, motiverende woorden en gave voor het creeren van overzicht in deze sessie, zodat jij daarna zelfstandig aan de slag kan met een heldere koers. Je laat de ruis en onduidelijkheid achter en gaat naar huis met een helder overzicht en volgende stappen die je kan zetten. Voor je eigen busines, je werk, privé of die wereldreis.

Hoe werkt het?
Boek je ontdekkingscall tussen 4 en 8 januari. De call zelf mag op iedere beschikbare dag in januari zijn. Ik leg je uit wat we gaan doen, en jij checkt bij mij of ik je kan helpen met je vraag/situatie.

Besluit je daarna Je Koers te willen Bepalen, dan ontvang je 50% korting. Dit dagdeel plannen we in tussen januari en maart en duurt ong. 3 uur.

Afhankelijk van je vraag en woonlocatie is het online, offline of in de natuur.

Na een maand krijg je een follow upgesprek om op koers te blijven. (twv 97,-)

Investering: 148,50 ipv 297,- (btw vrij)

In februari gaat het tarief voor dit programma ook omhoog. Want als ik 1 ding geleerd heb de afgelopen 3 jaar, is dat geld energie is. Wanneer mijn waarde stijgt, ontvang je meer, zelfs tijdens cadeautjes. Yeah! Bij twijfel is het dus handig de call deze week nog in te plannen.

❤️Verspreid jij dit berichtje onder je volgers en vrienden? Voor iedereen die via jou komt krijg je van mij een cadeautje in je brievenbus❤️

#feest
foto @oog.in.oog.fotografie #driejaar #vrouwelijkeondernemers #natuurcoaching #navigeren #jekoersbepalen
...

Show your true colors in 2023

En kies vandaag nog even voor de stilte 💫

Het is nog vroeg. Het is nog pril. We voelen een boost veranderenergie op 1 januari, maar die ook veel van ons vraagt...
Op 21 januari zetten we daarom samen intenties voor het nieuwe jaar. We zijn dan 3 weken verder dan vandaag. Drie weken waarin je al aanvoelt wat je wil, wat de wereld van je wil. Want yes! Als we voelen dat we zoveel meer van onszelf mogen laten zien in de wereld, dan is het tijd om de oude jasjes af te schudden.

Op 21 januari is er een 1-day nature retreat -VUUR&Verbinding- in de bossen bij Austerlitz (Utrecht) en jij bent van harte welkom.

🌿 Show your true nature. Want het zit allemaal al in je. Je talenten, dat waar je energie van krijgt, waar je warm voor loopt, waar je voor strijdt, wat je beschermd. Maar om het te horen, mogen we vandaag stil zijn.

Fijne winterdag🧡
...

MIDWINTER | In onze maatschappij werken we het hele jaar even hard door. Echt ruimte en rust om bij te komen, nieuwe inzichten op te doen en op te laden is er niet. Terwijl de natuur je daar wel toe uitnodigt.

Het WINTERprogramma is ontwikkeld om je daar bij te helpen. Om te zorgen dat jij het nieuwe jaar begint met nieuwe energie. Op het ritme van het seizoen ga jij:

🌟Ruimte maken om te dromen
🌟Verstillen en luisteren naar je intuïtie
🌟Nieuwe intenties zetten voor 2023
🌟Ontdekken hoe je ze vol kan houden (incl support!)
🌟Iedere week naar buiten

Door middel van werkbladen met mooie vragen, natuurkennis, inspirerende (natuurcoachings-) oefeningen en support ga jij met een helder plan 2023 in.

Vandaag kan je je nog inschrijven voor 97,- en ontvang je gelijk de eerste mail.

Jij bepaalt wanneer je er mee aan de slag gaat: wil je in de kerstvakantie beginnen? Schrijf je dan ook vandaag in. Dan komt de offline post nog op tijd ❤️

-> Also in English available 50% of the participants are from other countries.

#winter #midwinter #solstice #meditatie #natuurcoaching #natuur #buitenzijn #1000uurbuiten #natuurliefhebbers #dromen #manifesteren #nieuwjaar
...

De winter heeft 6 thema's verspreid over het seizoen. Waar we in het begin gaan vertragen om zo vanuit ons drukke leven, weer bij ons zelf te komen; gaan we in het nieuwe jaar intunen op onszelf: wat wil ik, wat verlang ik en wat is daarvoor nodig. In februari komen dan de eerste kiemen: dan is er kracht, kwetsbaarheid en support om de eerste stapjes te zetten.

Dus ook al kan je je nu nog niet voorstellen dat je straks tijd hebt voor jezelf, het komt er. Vertrouw op de natuur.

#truenature

#winter #support #dromen #manifesteren #natuurcoaching
...

Niet alle dagen zijn top. Ook al doen de socials je dat soms wel denken.

Vooral in de donkere wintermaanden is het lastig. Minder bewegen, minder vitamine D, minder energie om met dingen te starten en voor je het weet start weer de neerwaardse spiraal naar 'minder zin' en 'minder vrolijk' naar 'is dit het?'. Ook ik ken de veerkracht die nodig is tussen neerwaarts en opwaarts bewegen in die spiraal.

Wat als ik je verteld dat dat ok* is. Dat het een uitnodiging van je lijf en de natuur is om echt nog minder te gaan doen. Dat je op de bank mag kruipen, onder werktijd het beetje zon mag meepakken, de tijd mag vergeten...
want de spiraal naar beneden wordt gevoed door je negatieve gedachtes van een hoge lat:

Ik moet eigenlijk...
Het is niet goed dat ik nu...
Zo krijg ik het nooit af....
Wat zullen ze wel niet denken....
Zie je wel, het is niet genoeg....

En komt tot stilstand wanneer jij jezelf geeft wat je echt nodig hebt. Is het stilte? Neem dan minibreaks. Is het een wandeling? Neem tussendoor een halfuur daar de tijd voor. Is het me time? Start de dag voor jezelf.

Maak het klein. De 5 minutenversie van je plan is al een fantastische start 🧡 en je lijf en hoofd is je dankbaar.

Voor wie het kan gebruiken nam ik vandaag in de winterse buitenlucht een wandelmeditatie op. Stuur een 🧡 om 'm te ontvangen. Dat stuur ik je de link in een dm.

En na die 15 min wandeling in de buitenlucht?

Was ik zelf ook weer verrast over hoe goed mij dat doet. Ik verzette een call en verlengde mn uitje met een halfuurtje glijden op het ijs en staren naar de overvliegende spreeuwen.

Puur geluk🌿

---
Op 21 dec start het winterprogramma. Dan begeleid ik je een seizoen lang met je nieuwjaarsintenties. Tot 21 dec boek je dit met 250,- korting (97,-)

''Het HERFSTprogramma was erg mooi. Door de gesprekjes en vragen weet ik nu beter wat ik wil, dankjewel!''- deelnemer herfstprogramma 2022

*blijf je in de put, zoek dan (professionele) hulp🧡

#geluk #winter #zonlicht #midwinter #meditatie #koud #outdoor #rustig #ontspanning #groen #portret #stilte #stralen #verwonderen #zonlicht #moed #opladen
...

Wat krijg je in het WINTERprogramma?

🔥Zes mooie natuuroefeningen en werkbladen via de mail. Met elke keer een ander winterthema: dromen, afscheid, intenties, bedding, tegenstemmen, ontkiemen. Deze ontvang je verspreid over het seizoen.

🔥Hiermee krijg je helder wat je in de wereld wilt zetten in 2023 en gaat het vlammetje aan....

🔥...en ga je het vervolgens ook doen.

🔥We komen 2x online 's avonds samen via ZOOM. Hier ontmoet je de andere deelnemers, en delen we met elkaar onze intenties voor 2023.

🔥Er is support met natuurcoach Elise via de app VOXER, de coach in je broekzak. Je high's en low's, je support en spiegel, ik ben er.

🔥Er zijn meer oefeningen in de donkere weken, en meer 'support' in de lichte weken.

🔥Met oefeningen worden: meditatie, wandeling, vragenkaartjes, natuurcoaching en inzichtsvragen bedoelt

🔥Voor de dagen tussen kerst en oud&nieuw ontvang je een offline pakketje vol inspiratie en diepgang voor de donkerste dagen.

🔥Naast het starten is er ook aandacht voor het volhouden. Al het nieuwe is kwetsbaar en je hoeft het niet alleen te doen.

🔥Op een winterstempo: dus zacht, rustig, meditatie, inchecken hoe het echt gaat, lief zijn voor jezelf

🔥Offline post 🙂

🔥Met korting deelnemen aan de Vuur&Verbinding van 21 december en/of 21 januari

We starten 21 december
Tot de 21e te bestellen met 250,- korting

Geschikt voor zelfstandige, nieuwsgierige natuurliefhebbers die op de energie van de winter willen werken aan hun dromen.

... Die het af en toe best spannend vinden nieuwe stappen te zetten
... Die klaar zijn met simpele goede voornemens
... Of je ondernemer bent of niet, iedereen heeft een stiekem verlangen wat ze (van zichzelf) wil neerzetten in de wereld.

#winter #ondernemen #natuur #vuur #ontmoeten #support #dromen #doelenstellen #nieuwjaar #manifesteren #licht
...

Grote kans dat jij een behoorlijk #zelfstandig persoon bent. Een tikkeltje #avontuurlijk, #nieuwsgierig naar het leven buiten en iemand die met #verwondering kan kijken naar wat er gebeurt in de natuur. Op één of andere manier, en toch niet verrassend, bevinden deze mensen in een cirkel om mij(n werk) heen. Even over dat zelfstandige....

dat zelfstandig zijn dat roept vaak een hoop positiefs naar ons.
Van zelfstandig op reis durven, het werk snel onder de knie hebben, de keuze voor jezelf te beginnen, het lef om het net een beetje anders te doen, je eigen schilderij aan je muur kunnen ophangen, eigenhandig een nieuwe tool leren....zijn een paar van de voorbeelden waar we complimenten over krijgen.

maar...het is soms ook doodeng, hondvermoeiend en best eenzaam.
En wanneer je als kind al zo snel zelfstandig was, dan is de kans groot dat 'om hulp vragen' of 'stoppen voordat je het kan of af is' niet je sterkste kant is.

Twee jaar geleden prikte een fijne businesscoach (dankje @janneke_rijkdom.revolutie ) daar haarfijn doorheen. 'Wat Elise, als je het nu eens niet alleen hoefde te doen. En was als je mag leren van anderen en hulp mag ontvangen van anderen?'

Iets in mij vond het doodeng maar werd ook verleid. Ik stapte in het groepje voor ondernemers en ik bleef 1,5 jaar. Vrouw! (of man!) wat was het fijn om een plek te hebben waar ik even niet hoefde te doen alsof het beter ging dan het echt ging. Een plek waar het masker af mocht en ik struggles, ideeen, verwachtingen en dromen ging uitspreken en dit was de plek waar ik support voelde van 6 wijze vrouwen.

Dat is nu 2 jaar geleden.

In dit tijd startte ik het eerste seizoensprogramma: waar #coaching en natuurkennis samenkomt. Over de tijd beweegt het steeds meer naar 'natuurlijk leven' en 'natuurlijk #ondernemen'. Dat buiten onze gids mag zijn voor onze eigen plannen. En, dat we zelf aan het stuur mogen gaan zitten om onze dromen realiteit te maken (die eigen business, die wereldreis, die camper?)

Het WINTERprogramma is de plek voor de zelfstandige, avontuurlijke natuurliefhebbers die (on)bewust ook verlangen naar support, en hulp voor het zetten van de volgende stap.

Op het ritme van de natuur.

#nepal
...

Op 21 december start de WINTER. Dan duiken we 12 weken in onszelf, in onze dromen, in onze nieuwjaarsintenties en in de natuur. Laat je inspireren door vragen, oefeningen en tijdens de online momenten.

Het WINTERprogramma is open voor 21 mensen die:

💫 een verandering willen in 2023
💫 af willen van goede voornemens die niet uitkomen
💫 meer tijd willen voor zichzelf en eigen plannen
💫 meer de natuur in willen
💫 houden van persoonlijke ontwikkeling
💫 met mooie vragen, oefeningen en support samen van 2023 een avontuurlijk jaar willen maken.

Twv. 347,-
Tot 21 dec voor 97,-

Via de link in de bio lees je meer en kan je je aanmelden🧡

Inclusief:
-2 online avonden
-1 op 1 support
-6 inspirerende werkbladen
-6 natuuroefeningen en meditatie
-Verdiepende offline cadeautjes voor de donkere dagen tussen kerst en oud&nieuw

"De support en werkbladen waren erg fijn!"
"Ik heb nu helder wat ik wil en de eerste stapjes zijn gezet."
" De werkbladen zijn prachtig vormgegeven "
"Door de meditatie heb ik eindelijk helder waar ik mee zit."
"De VUURavond zorgde echt voor een laagje meer verdieping"
~ deelnemers van de HERFSTeditie

#winter #verbinden #nieuwjaar #voornemens #support #natuur #natuurcoaching #verdieping #meditatie #moedig

#winter #verbinden
...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Maak je droom werkelijkheid!

Ga mee met de 5-daagse natuurlijk persoonlijk leiderschapsweek in september.

Lees meer