met De Wind
MEE!
Meidengroep Voor meer zelfvertrouwen

Over de meidengroep

Binnenkort starten er twee meidengroepen in Nijmegen-Oost. In 10 middagen gaan we, met behulp van spel, outdoor, creativiteit en gesprekken, werken aan het vergroten van zelfvertrouwen. In de coronatijd is er veel stil komen te liggen en landelijk zijn kinderen minder gaan bewegen. Naast beweging voegen wij nog een stuk persoonlijke groei toe: groei in zelfvertrouwen. Of uw dochter nu lastig mee komt in een groep, het spannend vind een vraag te stellen, onzeker is over haar uiterlijk of graag wat beter voor zichzelf wil opkomen, ze is welkom om mee te doen met de nieuwe meidengroep in Nijmegen-Oost. We zijn geen therapie, maar een veilige plek om sociaal nieuwe dingen te leren, met leuke andere meiden.

Iedere keer gaan we aan de slag met een ander thema (vuur maken, spel, moodboard, kwaliteiten, keuzes maken, grenzen aangeven) met doorlopend oefeningen uit de Rots en Water training en de Free being me training van Dove om weerbaarheids en vertrouwens in zichzelf te geven. De activiteiten zijn altijd afwisselend met fijne gesprekken in de groep.

Tien keer op de woensdagmiddag (gr 8/brugklas) of donderdagmiddag (klas 3/4) van 16:00u -18:00u. We starten de week na de kerstvakantie.

Locatie: in het bos aan de sophiaweg 448
Aanmelden via: dewindacademie@gmail.com of bel naar 06-14125121

Aanmelding is definitief na het invullen van een aanmeldformulier en de betaling.

Wat anderen zeggen...