Oops...
Slider with alias de wind inspiratie pinguin 1 not found.

Het gezicht achter De Wind academie

Elise van Winden

Afgelopen zomer klom ik, compleet buiten mijn comfortzone, naar de hoogste top van een rotspunt in de Franse alpen en besloot ik dat het tijd werd om mijn verhaal zichtbaarder te maken. Want durven leven net buiten je comfortzone, dat zorgt voor groei, avontuur en fun!

Wat als weer onze ogen kunnen openen voor wat er nu om ons heen is…het vertrouwen weer kunnen voelen dat we op de snelheid van de natuur mogen…Dat je weer mag verwonderen en leren hoe de wolken werken, de rivieren stromen en de bergen vormen, en dat dat alsmaar door gaat.

Maar ook dat je weer mag vertrouwen dat het genoeg is om te leven op jouw manier. Dat je vast mag zitten in je kantoorbaan EN kan genieten van het leven; dat je je baan kan opzeggen EN vertrouwen kan hebben. Dat je mag twijfelen voordat je gaat kiezen, tijdens het kiezen en na het kiezen….maar dat je ook mag leren wat die twijfel je te vertellen heeft zodat je ‘m niet meer nodig hebt.

Daar kan ik je bij begeleiden met een coachtraject, verschillende slowlivingactiviteiten en toffe weekenden, zowel offline als online.

12x Elise

๐Ÿ”ฅ Ik word warm van organiseren, coachen en mensen begeleiden met het waar maken van dromen. Het liefst in de natuur, maar online werkt ook super

๐ŸŒOok ik heb een aantal jaar gezocht naar mn pad en ben van aardwetenschapper/onderzoekster via docent in buitencoaching beland en weet dat ik hier goed zit

๐ŸŒ De aarde met haar natuur is voor mij de basis, de plek waar iedereen tijdloos kan spelen, genieten, bijkomen, werken en af en toe uitgedaagd wordt

๐Ÿ”† Ik zag al een aantal keer een zonsverduistering, de mooiste op Spitsbergen in de sneeuw.

๐ŸŒŸ Bijna altijd 100% mezelf ben en het ook fijn vindt als jij dat lekker bent.๐ŸŒŸ

๐Ÿ• Dat ik 10 jaar lang outdoorkampen heb begeleid voor mn stoere scouts en hier heel veel heb mogen leren over leiderschap ๐Ÿ•

โ„ Word wild als ik gletsjer zie, als ik daarover begin mag je mij vriendelijk herinneren dat ’t tijd is om door te gaan…

๐Ÿšตโ€โ™‚๏ธ Avontuurlijk en sportief, maar met een conditie van een…maar gelukkig is mindset de helft en haal ik de eindstreep.

๐Ÿšตโ€โ™€๏ธ Droom van een reis naar kirgyzie en mongolie.

๐ŸงถDrie 3 dagen non-stop voor de kachel breien? heerlijk!

๐Ÿ“šIk 2 dagen per week lesgaf in duurzaamheid, water en klimaat op een hbo.

๐Ÿ”ฅIn een heerlijk dijkhuisje samenwoon aan de Waal bij Nijmegen

Mensen met wie ik samenwerk:

Elna Broesder

Elna is ACT coach en helpt vrouwen ontdekken wie ze zijn, wat ze willen en hiervoor durven staan. Zodat ze kunnen bijdragen aan een betere wereld waarin mensen impact maken door zichzelf te zijn.Zodat je de moed hebt om sterk voor jezelf te staan. Weer opstaan als je valt. Vol vertrouwen uitdagingen aangaat die er echt toe doen.

Naast 1-op-1 coaching organiseert Elna samen met Elise transformatieweken in de natuur.

Marlies Rosier

Marlies Rosier is docent drama, pedagoog en gecertificeerd coach. Het leukste vind ik om anderen te begeleiden in hun zoektocht naar antwoorden. Ik vind het interessant om op zoek te gaan naar balans tussen volgen en leiden. Nooit van tevoren weten wat de uitkomst is en wat bij de ander blijft hangen maakt het begeleiden interessant en uitdagend voor mij. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en wordt ik blij van problemen die een creatieve oplossing nodig hebben.

Nynke Zandhuis

Met Unynk wil ik een bijdrage leveren aan een (werk)omgeving waarin mensen zich thuis voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Spelenderwijs leren, buiten zijn en complexe vraagstukken te lijf gaan doe ik met veel enthousiasme.

Trainingen en workshops geven en leer- en verandertrajecten begeleiden van kinderen, jongeren en organisaties is waar ik goed in ben. Graag draag ik een klein steentje bij aan een fijne, diverse en inclusieve samenleving.

Sanne Hekman

Sanne Hekman geeft trainingen in persoonlijk leiderschap en is kampvuurkok. Ze organiseert buiten workshops waarbij mensen weer leren vuur maken om vervolgens daar op de lekkerste natuurlijke gerechten te creeeren. Daarnaast is ze trainster voor vrijwilligers waarbij ze mensen bewust maakt over hun rol in het team en hoe je hier het maximale uit kan halen.

Wat anderen zeggen over Elise

Laten we elkaar ontmoeten

Op zoek naar een coach, wil je meer weten over een activiteit of wellicht een keer samenwerken? Stuur mij een berichtje

Contact