Trektocht Zomer 2021

Een tweedaagse trektocht in een klein groep groepje, waarbij er aandacht is voor jouw vraag. Dit weekend gaan we in de vertraging, zetten stap voor stap, en is er ruimte voor fijne gesprekken en opdrachten. Ondertussen verwonderen we ons over de natuur die bijna in volle bloei staat, lopen we meerdere kilometers en neem je misschien zelfs wel een ochtendduik in de waal.

Jij bent op zoek naar avontuur, houdt van wandelen en wil er twee dagen tussenuit om zelf op pad te gaan. Misschien kom je met een speciaal thema of een twijfel over iets binnen, of ben je nieuwsgierig waar je gedachten je heen brengen als je twee dagen voor jezelf op pad gaat.

Loop je vast in je business, twijfel je over je baan of studie, aan de slag met je zelfvertrouwen of vooral heel nieuwsgierig hoe jij een volgende stap naar een droom kunt verwezelijken? Wat je inbrengt maakt bijna niet uit. Twijfel je? Neem dan eventjes contact op, dan denk ik met je mee.

Wat we gaan doen!

  • Basic overnachting in je eigen tentje
  • Samen heerlijk koken op een kampvuurtje
  • Je loopt met je eigen spullen
  • Rustig tempo
  • Kleine groep, max 3 deelnemers
  • Start en eind bij station Nijmegen
  • We kijken wat er ontstaat: er is ruimte voor coachgesprekken, opdrachten, creatief bezig zijn en stilte of juist gesprekken
  • Je mag met een concrete vraag komen, maar een thema of intentie is ook genoeg
WhatsApp Image 2021-04-24 at 16.24.17

Het weekend lopen we de eerste dag ongeveer 15-20km en de tweede dag ongeveer 12 km. We hebben de hele dag dag de tijd om deze afstand af te leggen. We gaan door de bossen van nijmegen en sluiten de tweede dag af met een struintocht langs de waal waar we met de stroom mee lopen. Verder kan je dit weekend verwachten:

Zomertrektocht

Ga mee op een weekend om nooit te vergeten, werken aan jezelf, terwijl je actief tijd neemt voor jezelf!

21-22 juni

€295,-
Zomertrektocht

Ga mee op een weekend om nooit te vergeten, werken aan jezelf, terwijl je actief tijd neemt voor jezelf!

15-16 juli

€295,-
Nazomer trektocht

Ga mee op een weekend om nooit te vergeten, werken aan jezelf, terwijl je actief tijd neemt voor jezelf!

3-4 september

€295,-

Na dit weekend heb jij stress en twijfel meer achter je gelaten en heb je weer even gevoeld hoe fijn het is om met de natuur en in flow te leven. De twee dagen draaien om jou en de groepsgenoten en ontdekken weer onszelf en de omgeving.

Na je aanmelding ontvang je de intakeformulier en uitgebreidere informatie over het weekend zelf. Heb je eerst nog wat vragen? Stuur dan een mailtje naar elise@de-wind-academie.nl.

Wat anderen zeggen:

Ja! Ik ga mee!

Fout: Contact formulier niet gevonden.