There is nothing to show here!
Slider with alias de-wind-inspiratie-backpack-1 not found.

5-daags programma

Natuurlijk Persoonlijk Leiderschap

Komende zomer mag je eindelijk weer erop uit. Je kijkt uit naar je vakantie, eindelijk weer naar buiten. Even uit die routine. Je weet ook nu al dat je er weer tegenop ziet om terug in je routine te stappen. Je wil het anders. Maar hoe en waar begin je? Tijd om er nu eens echt te duiken in wat je wilt en hoe je daarvoor kan gaan!

Wat is het?

Een 5 daagse natuurlijk persoonlijk leiderschapsprogramma waarbij jij weer ontdekt wat écht belangrijk voor je is en los kunt komen uit je systeem zodat je hier vol voor kan gaan.

Er is aandacht voor jou als persoon, je systeem, leven in en met de natuur, kamperen, genieten en worden weer nieuwsgierig naar het verwerkelijken van onze dromen.

vogels

Waarom?

klimmen

Op zich gaat het allemaal wel. Je hebt een ok baan. Een ok relatie, of je bent ok single. Je hebt een ok woonplek.

Eigenlijk mag je niet klagen van jezelf.

Maar je voelt ook dat je niet op je plek zit. Je voelt een ontevredenheid. Je wordt soms gek van die twijfel en het gepieker hierover.

Je wil het anders. Maar hoe en waar begin je? En wat als het allemaal niet gaat lukken.

Dat je hier uit kan breken weten we, we hebben het zelf ook gedaan. En dat dat niet altijd makkelijk is weten we ook. Er zijn stemmen die ons remmen, banden waar we aan vast zitten, we willen iets anders maar zitten ook redelijk comfortabel in onze eigen bubbel. En daarom is er dit programma, zodat je het niet alleen hoeft te doen en na 5 dagen ook een plan hebt om de aanstaande jaren mee vooruit te kunnen.

Ontdekken wat je wilt, wat je tegenhoudt, wat belangrijk voor je is en waar je blij van wordt, dat is waar we mee aan de slag gaan in de 5-daagse.

Wat kan je verwachten

Wanneer je lekker in je vel zit, maak je eerder keuzes die passen bij jou! En daarom is er in deze 5 dagen ruimte voor spel, creativiteit, vuurtjes stoken en buiten zijn. We wisselen beweging af met training en coaching zodat we nog beter bij ons gevoel kunnen komen. Ontdekken wat we willen en wat ons tegenhoudt om daar iets mee te gaan doen.

We gebruiken kennis uit Acceptance & Commitment Therapy (ACT-coaching),  systeemopstellingen en voice dialogue. En de natuur is onze speel- en oefenruimte!

Je bent met gelijkgestemden op een mooie plek op het Groningse platteland. We sluiten de dagen af relaxt bij het kampvuur en duiken daarna vol inspiratie onze tentjes in. Zonder stevige basis kan je niet bouwen: daarom koken we gezond, is er een veilige setting voor jouw verhaal en is spel, bewegen, creativiteit en ontspanning ook belangrijk tijdens deze week.

Deze week is er om jouw dromen te delen en te ontdekken hoe jij ze echt in je leven kan creëren. We gaan samen sparren, je zelfvertrouwen laten groeien omdat we je door blokkades heen helpen. Zodat de avonturen die jij aan wilt gaan  in jouw leven gaan komen

7
talenten
4.

Resultaat na deze week

– Weet je wat jij echt wil en hoe je daar kan komen

– Welke keuzes je gaat maken

– Je herkent je remmende gedachtes en gevoel en weet hier op een gezonde manier mee om te gaan

– Weet hoe je de basis van je leven op een gezonde manier kan inrichten, zodat er ook optimaal energie stroomt naar zelfontplooing

– Wat in jouw huidige leven wat meer aandacht kan gebruiken, zodat het makkelijk wordt eigen keuzes te maken

– Kent het systeem waar je in zit en hier van los te komen

– Kan een bewust besluit nemen of je bij je baan blijft of een andere stap te zetten hebt.

– Hoe de natuur je helpt om je zekerder, gezonder en gelukkiger te voelen.

Je gaat weer leren voelen hoe het is om te vertrouwen op jezelf. En we leren je hoe je vanuit ontspanning en flow je dromen gaat najagen. Zodat jij nog in 2021 echt weer kan gaan leven.

null
Natuurlijk persoonlijk leiderschap

Voor wie na de zomer echt aan de slag wilt om eigen dromen waar te gaan maken, zichzelf beter wil leren kennen en duurzame verandering wilt.

€1297,-

€997,-

Wat anderen zeggen:

Interesse of samen uitzoeken of dit nu bij jou past? Laat je gegevens achter dan sturen wij je de laatste informatie als eerste op!

Fout: Contact formulier niet gevonden.