test 23455

blabla

Elise van Winden

Studie afgerond – pijn – zoeken – reizen – natuur – combineren – coachopleiding

En nu neem ik jouw mee naar buiten en leer je de aarde kennen.

Elna Broesder

Elna is ACT coach en helpt vrouwen ontdekken wie ze zijn, wat ze willen en hiervoor durven staan. Zodat ze kunnen bijdragen aan een betere wereld waarin mensen impact maken door zichzelf te zijn.Zodat je de moed hebt om sterk voor jezelf te staan. Weer opstaan als je valt. Vol vertrouwen uitdagingen aangaat die er echt toe doen.

Naast 1-op-1 coaching organiseert Elna samen met Elise transformatieweken in de natuur.

Marlies Rosier

Marlies Rosier is docent drama, pedagoog en gecertificeerd coach. Het leukste vind ik om anderen te begeleiden in hun zoektocht naar antwoorden. Ik vind het interessant om op zoek te gaan naar balans tussen volgen en leiden. Nooit van tevoren weten wat de uitkomst is en wat bij de ander blijft hangen maakt het begeleiden interessant en uitdagend voor mij. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en wordt ik blij van problemen die een creatieve oplossing nodig hebben.

Nynke Zandhuis

Met Unynk wil ik een bijdrage leveren aan een (werk)omgeving waarin mensen zich thuis voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. Spelenderwijs leren, buiten zijn en complexe vraagstukken te lijf gaan doe ik met veel enthousiasme.

Trainingen en workshops geven en leer- en verandertrajecten begeleiden van kinderen, jongeren en organisaties is waar ik goed in ben. Graag draag ik een klein steentje bij aan een fijne, diverse en inclusieve samenleving.

Sanne Hekman

Sanne Hekman geeft trainingen in persoonlijk leiderschap en is kampvuurkok. Ze organiseert buiten workshops waarbij mensen weer leren vuur maken om vervolgens daar op de lekkerste natuurlijke gerechten te creeeren. Daarnaast is ze trainster voor vrijwilligers waarbij ze mensen bewust maakt over hun rol in het team en hoe je hier het maximale uit kan halen.

Wat anderen zeggen over Elise

Laten we elkaar ontmoeten

Op zoek naar een coach, wil je meer weten over een activiteit of wellicht een keer samenwerken? Stuur mij een berichtje

Contact